Header Ads Widget

Review la filmul Vânătorii de fantome: Moștenirea - Ghostbusters: Afterlife (2021)

Review recenzie la filmul de fantezie și aventuri Vânătorii de fantome: Moștenirea cu Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace și Logan Kim în rolurile principale. Pe lângă ei, revin și Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts și Sigourney Weaver în rolurile din filmul original Vânătorii de fantome din 1984.



Review recenzie la filmul Vânătorii de fantome: Moștenirea - Ghostbusters: Afterlife

Trebuie să recunosc că așteptam cu nerăbdare să vizionez filmul Vânătorii de fantome: Moștenirea - Ghostbusters: Afterlife din 2021. Bineînțeles că am făcut-o, pentru că mi-au plăcut cele două filme originale „Ghostbusters” din 1984 și 1989. Și încercarea din 2016? Ei bine, filmul ăla nu se pune.

A fost cu siguranță distractiv să văd ce ne-au pregătit scriitorii Gil Kenan și Jason Reitman cu această continuare din 2021 a francizei. Și voi spune că, în timp ce „Vânătorii de fantome: Moștenirea” a fost cu siguranță distractiv și plăcut, cumva simt că mi s-a aruncat o găleată cu apă în față, deoarece povestea seamăna prea mult cu cea a filmului original „Ghostbusters” din 1984. Deci da, m-am simțit oarecum înșelat aici.


Sigur, „Vânătorii de fantome: Moștenirea - Ghostbusters: Afterlife” este vizionabil și plăcut, fără îndoială. Și, cu siguranță, este un film grozav pentru nou-veniți în acest gen, dar reutilizarea atât de mult a materialului din filmul original mi s-a părut foarte leneș și nu mi-a plăcut acest fapt.


Vizual, filmul „Vânătorii de fantome: Moștenirea” a fost uluitor. Efectele speciale au fost grozave și foarte realiste. Mi-aș fi dorit doar să vedem mai multe stafii și fantome. Dar a fost grozav să văd acei câini plini de teroare, care, chiar au fost redați foarte bine în „Vânătorii de fantome: Moștenirea”. Mi-au plăcut foarte mult CGI-ul și efectele speciale din acest film din 2021 și au adăugat foarte de multă viață filmului.



Filmul a avut o distribuție bună.

- Carrie Coon în rolul Callie Spengler: mama singură a lui Phoebe și Trevor și fiica regretatului doctor Egon Spengler.
- Finn Wolfhard în rolul lui Trevor Spengler: fiul lui Callie, în vârstă de 15 ani, fratele lui Phoebe și nepotul lui Egon.
- Mckenna Grace în rolul Phoebe Spengler: fiica lui Callie în vârstă de 12 ani, sora lui Trevor și nepoata lui Egon
- Paul Rudd în rolul lui Gary Grooberson: profesorul de științe de la școala de vară a lui Phoebe și Podcast, a cărui expertiză științifică este seismologia cu unele cunoștințe în istorie, cultură și paranormal. Este un fan Ghostbusters și un parapsiholog amator.
- Logan Kim în rolul Podcast: colegul lui Phoebe

Sigur, a fost plăcut să văd fețe noi îmbrăcate cu pelerina și uniformele Ghostbusters, dar nu se potriveau cu cele patru inițiale. Și da, cu siguranță a fost frumos să-i vedem pe Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts și Sigourney Weaver întorși pentru a-și relua rolurile.


Acesta a fost cu siguranță un film distractiv pentru întreaga familie, în ciuda faptului că povestea a împrumutat foarte mult din filmul original - până în punctul în care a părut o hoție. A fost o poveste destul de bună și cu siguranță filmul a avut o acțiune cu pas rapid.


Evaluarea mea pentru filmul „Vânătorii de fantome: Moștenirea” se duce la șase din zece stele.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii