Header Ads Widget

Rechinul (Film 2022) The Requin Trailer și Detalii

Filmul thriller "Rechinul" 2022 cu actorii Alicia Silverstone, James Tupper și Deirdre O'Connell. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Requin".


Despre filmul Rechinul

The Requin este un film thriller de groază american scris și regizat de Le-Van Kiet. Blocați pe mare după o furtună tropicală masivă, o femeie și soțul ei rănit luptă pentru supraviețuire, în timp ce marii rechini albi se învârt dedesubt. Filmul îi are în distribuție pe Alicia Silverstone, James Tupper, Deirdre O'Connell și Kameron Hood.

Filmul Rechinul este produs de companiile Film Bridge International și Universal Studios, și este programat să fie lansat pe 28 Ianuarie 2022 în cinematografele din America și pe Apple TV.

Sinopsis
Un cuplu aflat într-o evadare romantică se trezește blocat pe mare, când o furtună tropicală le mătură vila. Pentru a supraviețui, ei sunt nevoiți să lupte cu elementele naturii, în timp ce marii rechini albi se învârt dedesubt, așteptând să atace.



Distribuție Actori

Alicia Silverstone, James Tupper, Deirdre O'Connell, Kameron Hood, Jennifer Mudge, Danny Chung, Kha Mai

Regizor
Le-Van Kiet

Scenarist
Le-Van Kiet

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
Filmul The Requin este programat să fie lansat pe 28 Ianuarie 2022 în cinematografele din America și pe Apple TV

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Nu există titlu alternativ

Descrierea filmului The Requin

Există teroare în paradis când Jaelyn (Alicia Silverstone) și Kyle (James Tupper) ajung într-o vilă îndepărtată pe malul mării din Vietnam pentru o evadare romantică. O furtună torenţială se stârnește, reducând vila la puţin mai mult decât o plută şi ducând tânărul cuplu în larg. Deodată, apare un alt pericol: o grămadă de rechini albi și mari. Cu soțul ei rănit urmărește neputincios ce se întâmplă, Jaelyn trebuie să se lupte singură cu prădătorii mortali în acest thriller tensionat care vine pe un val neîncetat de frică.


Trailer la filmul horror de groază "Băieții răi" - 2022 - The Requin


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii