Header Ads Widget

Poveste adevărată (Film 2015) True Story Trailer și Detalii

Film cu crime online "Poveste adevărată 2015 cu actorii James Franco, Jonah Hill și Felicity Jones. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "True Story".


Despre filmul Poveste adevărată

Poveste adevărată este un film dramatic american din 2015, regizat de Rupert Goold în debutul său regizoral, bazat pe un scenariu de Goold și David Kajganich. Bazat pe cartea cu memorii cu același nume de Michael Finkel, filmul îi are în distribuție pe Jonah Hill, James Franco și Felicity Jones. Distribuția îi include și pe Gretchen Mol, Betty Gilpin și John Sharian.


James Franco îl interpretează pe Christian Longo, un bărbat aflat pe lista celor mai căutați de FBI, acuzat că și-a ucis soția și cei trei copii în Oregon. S-a ascuns în Mexic folosind identitatea lui Michael Finkel, un jurnalist interpretat de Jonah Hill. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance din 2015 și a fost lansat în cinematografe pe 17 aprilie 2015, în Statele Unite. Filmul explorează relația care se dezvoltă între cei doi bărbați după ce jurnalistul Finkel începe să se întâlnească cu Longo în închisoare.


Sinopsis la filmul Poveste adevărată

Când reporterul Michael Finkel, aflat în dizgrație, îl întâlnește pe criminalul acuzat Christian Longo - care și-a asumat identitatea lui Finkel - investigația sa se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica.





Distribuție Actori în filmul Poveste adevărată

James Franco, Jonah Hill, Felicity Jones, Maria Dizzia, Ethan Suplee, Conor Kikot, Charlotte Driscoll, Stella Rae Payne, Robert John Burke, Byron Jennings, Gretchen Mol, Betty Gilpin, Seth Barrish, Robert Stanton, Michael Countryman, Steve Routman, Genevieve Angelson, Adam Mucci, David Wilson Barnes, William Jackson Harper, David Pittu, Auden Thornton

Rich Ragsdale
Rupert Goold

Scenarist
Rupert Goold, David Kajganich

Genul filmului
Biografic, Crime, Dramă, Filme 2015

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 23 Ianuarie 2015 la festivalul de Film Sundance

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Poveste adevărată (True Story) pe Netflix

Da, filmul Poveste Adevărată este pe platforma Netflix și poate fi urmărit online Aici.

Descrierea filmului Poveste adevărată

Jonah Hill îl interpretează pe Michael Finkel, un jurnalist New York Times recent concediat, care se luptă pentru un loc de muncă după ce o poveste a mers prost. Într-o zi, el primește un telefon de la un bărbat cu privire la cel mai căutat individ de FBI pe nume Christian Longo, care a fost capturat și despre care se pretinde că trăiește ca Finkel. Longo și Finkel se întâlnesc și formează o relație, în timp ce Longo este în închisoare și așteaptă procesul său. Finkel face schimb de sfaturi jurnalistice pentru evenimentele reale din spatele presupuselor acte odioase ale lui Longo de a-și ucide familia. Prin întorsăturile din film, abia la sfârșit Finkel va descoperi povestea adevărată.


Trailer la filmul Poveste adevărată 2015 True Story


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii