Header Ads Widget

Originea lumii (Film Francez Netflix 2021) L'origine du monde - Dear Mother Trailer și detalii

Filmul feancez de comedie produs de Netflix "Originea lumii" 2021 cu actorii: Laurent Lafitte, Karin Viard și Vincent Macaigne. Trailer, descriere și dată de lansare pentru filmul "L'origine du monde".

Despre filmul Originea lumii

Originea lumii este un viitor film francez de comedie, scris și regizat de Laurent Lafitte și scris de Sébastien Thiery pentru StudioCanal și Netflix. Filmul a avut premira pe 7 Septembrie 2020 la Săptămâna comediei UGC în Franța și pe intrenet în câteva țări pe 29 Octombrie 2021. Pe 17 ianuarie 2022, filmul francez Originea lumii a intrat și pe Netflix România.


Sinopsis Originea lumii

Într-o zi, Jean-Louis descoperă că inima i s-a oprit. Nu este mort, poate merge și vorbi, dar inima nu-i mai bate. Cu ajutorul soției sale și al unui prieten, încearcă să înțeleagă originea acestui mister.




Distribuție Actori în filmul Originea lumii:

Laurent Lafitte, Karin Viard, Vincent Macaigne, Hélène Vincent, Nicole Garcia, Pauline Clément, Luca Malinowski, Christine Beauvallet, Juliette Bettencourt, Charlotte Bienenfeld, Jean-Claude Bohbote, Benoît Dupac, Judith El Zein

Regizor: Laurent Lafitte

Scenariști: Jean-Pierre Jeunet, Guillaume Laurant

Genul filmului: Comedie, Filme 2021, Filme Netflix 2021

Data de lansare: 7 Septembrie 2020 la Săptămâna comediei UGC în Franța

Premiera în România: 17 ianuarie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Este filmul Originea lumii pe Netflix

Da, filmul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea urmând link-ul de mai sus.

Descrierea filmului Originea lumii

Jean-Louis, în vârstă de 42 de ani, este un avocat de clasă superioară dezamăgit, care se luptă să-și deschidă sufletul către rudele sale, inclusiv către soția sa Valérie. Într-o zi, un blestem cade peste el: inima lui încetează în mod misterios să mai bată, dar, în mod curios, este încă în viață. Încurajat de soție, îl întâlnește pe Margaux, o „antrenoare holistică”. Aceasta îi spune lui Jean-Louis că va fi salvat de la moarte iminentă doar dacă se confruntă cu un tabu de neconceput care o implică pe mama lui, cu care nu a mai vorbit în ultimii ani...


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix de comedie Originea lumii - L'origine du monde 2021


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii