Header Ads Widget

Masacrul din Texas (Film Horror Netflix 2022) Texas Chainsaw Massacre Trailer și detalii

Film de groază produs de Netflix "Masacrul din Texas" 2022 cu actorii: Sarah Yarkin, Elsie Fisher și Mark Burnham. Trailer, descriere și dată de lansare pentru filmul "Texas Chainsaw Massacre".

Despre filmul Masacrul din Texas

Masacrul din Texas este un film slasher de groază, regizat de David Blue Garcia, cu un scenariu de Chris Thomas Devlin, după o poveste originală co-scrisă de Fede Álvarez și Rodo Sayagues. Este o continuare a lui The Texas Chain Saw Massacre (1974) și a noua ediție a francizei Texas Chainsaw Massacre (TCM). Reluând povestea câteva decenii după filmul original, filmul se concentrează pe criminalul în serie Leatherface care vizează un grup de oameni de afaceri și intră în conflict cu un supraviețuitor răzbunător al crimelor sale anterioare. Proiectul este o producție în joint-venture între Legendary Pictures, Bad Hombre și Exurbia Films. Îi film joacă Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, Jacob Latimore, Moe Dunford, Olwen Fouéré, Alice Krige, Jessica Allain și Nell Hudson.


După lansarea filmului Leatherface în 2017, Lionsgate avea planuri pentru încă cinci filme din franciză. Cu toate acestea, studioul a pierdut drepturile din cauza timpului necesar pentru a-l lansa. Legendary a dobândit drepturile francizei, Álvarez și Sayagues fiind producători alături de Pat Cassidy, Ian Henkel și Kim Henkel, care au co-scris filmul original. Realizatorii de film Ryan și Andy Tohill s-au angajat inițial ca regizori, dar au fost înlocuiți cu David Blue Garcia din cauza diferențelor creative. Filmările au avut loc în Bulgaria în august 2020.

Filmul Masacrul din Texas este programat să fie lansat în România pe 18 februarie 2022 pe internet, pe platforma Netflix.


Sinopsis Netflix film Masacrul din Texas

După aproape 50 de ani de stat ascuns, criminalul Leatherface se întoarce pentru a teroriza un grup de tineri prieteni idealiști care îi perturbă accidental lumea protejată cu grijă într-un oraș îndepărtat din Texas.





Distribuție Actori în filmul Masacrul din Texas:

Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, Jacob Latimore, Moe Dunford, Olwen Fouéré, Alice Krige, Jessica Allain, Nell Hudson, Sam Douglas, William Hope, Jolyon Coy, John Larroquette

Regizor: David Blue Garcia

Scenariști: Chris Thomas Devlin

Genul filmului: Crime, Horror, Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 18 Februarie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 18 Februarie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca
The Texas Chainsaw Massacre

Este filmul Masacrul din Texas pe Netflix

Da, filmul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți Aici. Tot pe Netflix puteți vedea filmul Texas ChainSaw Massacre din 2013.

Descrierea filmului Masacrul din Texas

Continuarea spirituală a francizei The Texas Chainsaw Massacre are loc 47 de ani mai târziu. Ruth, în vârstă de 25 de ani, este o persoană care câștigă bani în San Francisco, și care își târăște sora mai tânără cu ea în Texas într-o călătorie de afaceri, de teamă să nu o lase singură în oraș. Sora mai mică, Lila, este o fotografă amatoare care este în scaun cu rotile și nu durează mult până când luptă pentru viața lor împotriva unui criminal numit Leatherface în vârstă de 60 de ani.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix horror Masacrul din Texas (2022) Texas Chainsaw Massacre


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii