Header Ads Widget

Madea: Întoarcerea acasă (Film Netflix 2022) A Madea Homecoming Trailer și detalii

Film de comedie produs de Netflix "Madea: Întoarcerea acasă" 2022 cu actorii: Tyler Perry, Brendan O'Carroll și Tamela J. Mann. Trailer, descriere și dată de lansare pentru filmul "A Madea Homecoming".

Despre filmul Madea: Întoarcerea acasă

Madea: Întoarcerea acasă este un film de comedie american din 2022, produs, scris și regizat de Tyler Perry, fiind al doilea său film lansat de Netflix. Este al doisprezecelea film din universul cinematografic Madea, iar intriga urmează petrecerea de absolvire a facultății a strănepotului lui Madea. Este adaptat după piesa de teatru Madea's Farewell a lui Perry, primul film Madea care a fost adaptat dintr-o piesă de teatru de la A Madea Christmas.


După ce inițial plănuia să retragă personajul Madea după filmele A Madea Family Funeral și Madea's Farewell the play, Tyler Perry a revenit ulterior asupra acestui plan printr-un anunț comun cu Netflix anunțând revenirea lui Madea într-un nou film. Filmările au avut loc la Studiourile Tyler Perry în iunie 2021. Filmul servește și ca pilot pentru viitorul serial prequel Mabel de pe Showtime.


Sinopsis Netflix film Madea: Întoarcerea acasă

Madea se întoarce, aleluia. Și nu mai suportă nicio prostie, în timp ce drama din familie izbucnește la sărbătoarea de absolvire a facultății a strănepotului ei.




Distribuție Actori în filmul Madea: Întoarcerea acasă:

Tyler Perry, Brendan O'Carroll, Tamela J. Mann, David Mann, Cassi Davis, Jennifer Gibney, Brandon Black, Isha Blaaker, Gabrielle Dennis, Candace Maxwell, Geneva Maccarone, Kevin Brown, R.J. Atkins, Elijahawon Perrin

Regizor: Tyler Perry

Scenariști: Tyler Perry

Genul filmului: Comedie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 25 Februarie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 25 Februarie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: online pe Netflix

Cunoscut și ca
Tyler Perry's A Madea Homecoming

Este filmul Madea: Întoarcerea acasă pe Netflix

Da, filmul este online pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea urmând link-ul de mai sus.

Descrierea filmului Madea: Întoarcerea acasă

Madea se pregătește să-și întâmpine familia venită toată în oraș pentru a sărbători absolvirea facultății a strănepotului ei, dar apar unele secrete ascunse care amenință să distrugă întoartecerea fericită a familiei.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix de comedie Madea: Întoarcerea acasă (2022) A Madea Homecoming


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii