Header Ads Widget

Lucrurile mărunte (Film 2021) The Little Things Trailer și Detalii

Film dramă și mister "Lucrurile mărunte" 2021 cu actorii Denzel Washington, Rami Malek și Jared Leto. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Little Things".


Despre filmul Lucrurile mărunte

Lucrurile mărunte este un film thriller polițist american neo-noir din 2021, scris și regizat de John Lee Hancock și produs de Hancock și Mark Johnson. Amplasat la începutul anilor 1990 în Los Angeles, filmul urmărește detectivii (Denzel Washington și Rami Malek) care investighează o serie de crime, care îi conduc la un singuratic ciudat care ar putea fi vinovatul (Jared Leto).


Filmul a fost scris inițial în 1993, cu diverse nume atașate regizorului sau actoriei, în timp ce a stat în sertare. Proiectul a fost revitalizat în 2019, cu anunțuri că Hancock va regiza și cu Rami Malek, Jared Leto și Denzel Washington pentru a interpreta personajele principale. Filmările principale au început în Los Angeles pe 2 septembrie 2019 și s-au încheiat în decembrie 2019.


Lucrurile mărunte a fost lansat în Statele Unite pe 29 ianuarie 2021 de către Warner Bros. Pictures, atât în sala de cinema, cât și, timp de o lună, simultan pe serviciul de streaming HBO Max. Filmul a primit recenzii mixte de la critici, cu laude pentru distribuție. Pentru interpretarea sa, Jared Leto a primit nominalizări pentru cel mai bun actor în rol secundar la Globurile de Aur și Premiile Screen Actors Guild. Pe 30 Ianuarie 2022, filmul The Little Things va intra pe HBO GO România.


Sinopsis la filmul Lucrurile mărunte

Şeriful adjunct Kern Joe Deacon este trimis la Los Angeles pentru ceea ce ar fi trebuit să fie o misiune rapidă de strângere de dovezi. În schimb, el devine implicat în căutarea unui criminal în serie care terorizează orașul.





Distribuție Actori în filmul Lucrurile mărunte

Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto, Chris Bauer, Michael Hyatt, Terry Kinney, Natalie Morales, Isabel Arraiza, Joris Jarsky, Glenn Morshower, Sofia Vassilieva, Jason James Richter, John Harlan Kim, Frederick Koehler, Judith Scott, Maya Kazan, Tiffany Gonzalez, Anna McKitrick, Sheila Houlahan, Ebony N Mayo, Olivia Washington

Rich Ragsdale
John Lee Hancock

Scenarist
John Lee Hancock

Genul filmului
Crime, Dramă, Mister, Filme 2021

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 28 Ianuarie 2021 - Filmul va intra pe HBO România pe 30 Ianuarie 2022

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Lucrurile mărunte pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Lucrurile mărunte

Joe 'Deke' Deacon (Denzel Washington), un șerif adjunct din Kern County, CA, face echipă cu Baxter (Rami Malek), un detectiv LASD, pentru a prinde un criminal în serie. Nasul lui Deke pentru „lucrurile mărunte” se dovedește ciudat de exact, dar dorința lui de a ocoli regulile îl implică pe Baxter într-o dilemă care îi zguduie sufletul. Între timp, Deke trebuie să se lupte cu un secret întunecat din trecutul său.


Trailer la filmul Lucrurile mărunte 2021 The Little Things


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii