Header Ads Widget

Inventând-o pe Anna (Serial Netflix 2022) Inventing Anna trailer și detalii

Serial Netflix dramă "Inventând-o pe Anna" 2022, cu actorii Julia Garner, Anna Chlumsky și Arian Moayed - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Inventing Anna".

Pe scurt despre serialul Netflix, Inventând-o pe Anna

Inventând-o pe Anna este un serial miniserie de televiziune dramă americană creată și produsă de Shonda Rhimes, bazată pe articolul din New York „How Anna Delvey Tricked New York's Party People" de Jessica Pressler. Serialul va avea premiera pe Netflix pe 11 februarie 2022.


Sinopsis Inventând-o pe Anna

O jurnalistă cu multe de demonstrat investighează cazul Anna Delvey, moștenitoarea germană legendară pe Instagram care a furat inimile scenei sociale din New York - și le-a furat și banii.






Actorii principali ai serialului Inventând-o pe Anna

Julia Garner, Anna Chlumsky, Arian Moayed, Laverne Cox, Anders Holm, Katie Lowes, Jeff Perry, Terry Kinney, Anna Deavere Smith, Alexis Floyd, Marika Dominczyk, Kate Burton, Rebecca Henderson, Tim Guinee, Caitlin FitzGerald, Armand Schultz

Regizori: David Frankel, Nzingha Stewart, Tom Verica

Creatori: Shonda Rhimes

Genul filmului serial: Dramă, Seriale Netflix 2022

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 11 februarie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 11 februarie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Serialul nu are un titlu alternativ

Producători: Shondaland

Distribuitor în România: Netflix

Țara: SUA

Descriere serial Inventing Anna:

În filmul serial Inventând-o pe Anna, o jurnalistă cu multe de demonstrat investighează cazul Anna Delvey, lmoștenitoarea germană legendară pe Instagram care a furat inimile scenei sociale din New York și le-a furat și banii. Dar este Anna cea mai mare escroacă din New York sau este pur și simplu noul portret al visului american? Anna și reportera formează o legătură amuzantă și întunecată, dragoste-ură, în timp ce Anna așteaptă procesul, iar reportera noastră se luptă contra timpului pentru a răspunde la cea mai mare întrebare care umblă prin New York: cine este Anna Delvey? Serialul este inspirat din articolul din New York Magazine „How Anna Delvey Tricked New York's Party People" de Jessica Pressler, care servește și ca producător.


Trailer subtitrat în română la filmul serial dramă Inventând-o pe Anna (2022) Inventing Anna produs de Netflix


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii