Header Ads Widget

Gasoline Alley: Anchetă explozivă (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune "Gasoline Alley: Anchetă explozivă" 2022 cu actorii Bruce Willis, Devon Sawa și Luke Wilson. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Gasoline Alley".


Despre filmul Gasoline Alley: Anchetă explozivă

Gasoline Alley: Anchetă explozivă este un film thriller de acțiune american regizat de Edward John Drake și scris împreună cu Tom Sierchio, și îi are pe actorii Bruce Willis, Luke Wilson și Devon Sawa în rolurile principale. Filmul este programat să apară în februarie 2022.


Sinopsis la filmul Gasoline Alley: Anchetă explozivă

Amplasat în partea de jos a orașului Los Angeles, un bărbat este atras de o crimă triplă. Cei doi detectivi de poliție care sunt pe urma lui i se alătură curând în încercarea de a descoperi o conspirație explozivă.





Distribuție Actori în filmul Gasoline Alley: Anchetă explozivă

Bruce Willis, Devon Sawa, Luke Wilson, Kat Foster, Kenny Wormald, Sufe Bradshaw, Steve Eastin, Eric Buarque, Rick Salomon, Adam Huel Potter, Angie Pack, Vernon Davis, Irina Antonenko, Ash Adams, Chris Cleveland, Mike Dargatis, Johnny Dowers, Billy Jack Harlow, Carrington Brooke Durham, Hope Golds

Rich Ragsdale
Edward Drake

Scenarist
Edward Drake, Tom Sierchio

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022, Filme de acțiune 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat în Februarie 2022

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Gasoline Alley: Anchetă explozivă pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Gasoline Alley: Anchetă explozivă

Un bărbat implicat în tripla omucidere a trei starlete de la Hollywood își începe propria anchetă. Având nevoie de ajutor, îi înrolează pe cei doi detectivi care sunt pe urma lui pentru a demasca o conspirație mai explozivă decât și-a imaginat oricare dintre ei.


Trailer la filmul de acțiune Gasoline Alley: Anchetă explozivă 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii