Header Ads Widget

Fata înaltă 2 (Film comedie Netflix 2022) Tall Girl 2 Trailer și detalii

Film de comedie produs de Netflix "Fata înaltă 2" 2022 cu actorii: Ava Michelle, Griffin Gluck și Steve Zahn. Trailer, descriere și dată de lansare pentru filmul "Tall Girl 2".

Despre filmul Fata înaltă 2

Filmul "Fata înaltă 2" este o comedie romantică americană pentru adolescenți, regizată de Emily Ting, după un scenariu de Sam Wolfson. Filmul îi are în distribuție pe Ava Michelle, Sabrina Carpenter, Griffin Gluck și Steve Zahn. Este continuarea filmului din 2019 "Fata înaltă". Filmul este programat să fie lansat pe 11 februarie 2022 pe Netflix.


Sinopsis Fata înaltă 2

După ce Jodi Kreyman a devenit populară în școală, greșelile ei de comunicare încep să provoace rupturi cu cei din jurul ei și acum chiar trebuie să „fie la înălțime”.





Distribuție Actori în filmul Fata înaltă 2:

Ava Michelle, Griffin Gluck, Sabrina Carpenter, Steve Zahn, Angela Kinsey, Anjelika Washington, Luke Eisner, Clara Wilsey, Rico Paris, Jan Luis Castellanos, Johanna Liauw, Chris Wylde, Rachael Thompson, Odessa Feaster, Doug Spearman, Kevin Miles, Sarah S. Fisher

Regizor: Emily Ting

Scenariști: Sam Wolfson

Genul filmului: Comedie, Dramă, Familie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 11 Februarie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 11 Februarie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Este filmul Fata înaltă 2 pe Netflix

Da, filmul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea urmând link-ul de mai sus.

Descrierea filmului Fata înaltă 2

După discursul motivațional de la balul școlii, Jodi (Ava Michelle) nu mai este doar „fata înaltă”, ci devine populară, capătă încredere în sine, are un iubit și primește rolul principal în musicalul școlii. Însă presiunea își spune cuvântul, iar creștere popularității îi afectează încrederea. Se formează noi relații, iar cele existente sunt puse la încercare. Când universul creat de Jodi începe să se clatine, ea realizează că a fi la înălțime este doar începutul.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix de comedie Fata înaltă 2 - Tall Girl 2 (2022)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii