Header Ads Widget

Deșertul de Gheață (Film Netflix 2022) Against the Ice

Trailer la filmul de aventuri produs de Netflix "Deșertul de Gheață" 2022 cu actorii: Nikolaj Coster-Waldau, Joe Cole și Charles Dance. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Against the Ice".

Despre filmul The Long Night

Deșertul de Gheață este un film istoric de supraviețuire din 2021 regizat de Peter Flinth. Bazat pe povestea adevărată relatată în Two Against the Ice de Ejnar Mikkelsen, filmul a fost scris de Nikolaj Coster-Waldau și Joe Derrick. În film joacă Nikolaj Coster-Waldau în rolul lui Mikkelsen, Joe Cole în rolul lui Iver Iversen și Charles Dance și Heida Reed în roluri nedezvăluite încă.


Filmat la locație, Against the Ice este programat să aibă premiera la cea de-a 72-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin în 2022 și pe 2 Martie 2022 pe Netflix.


Sinopsis Deșertul de Gheață

În 1909, doi exploratori luptă pentru propriile vieți dipă ceo expediție daneză îi abandonează între ghețurile Groenlandei, Cu Nikolaj Coster-Waldau (Urzeala tronurilor) în rol principal.




Distribuție Actori:

Nikolaj Coster-Waldau, Joe Cole, Charles Dance, Heida Reed, Ed Speleers, Diarmaid Murtagh, Gísli Örn Garðarsson, Sam Redford, Nick Jameson, Frankie Wilson, Þorsteinn Bachmann

Regizor: Peter Flinth

Scenariști: Nikolaj Coster-Waldau, Joe Derrick, Ejnar Mikkelsen

Genul filmului: Aventuri, Dramă, Istoric, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 2 Martie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 2 Martie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Este filmul Deșertul de Gheață pe Netflix

Da, filmul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea urmând link-ul de mai sus.

Descrierea filmului Against the Ice

În 1909, expediția Danemarcei în Alabama condusă de căpitanul Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau) încerca să infirme pretenția Statelor Unite asupra nord-estului Groenlandei, o afirmație care își are rădăcinile în ideea că Groenlanda a fost împărțită în două bucăți diferite de teren. Lăsându-și echipajul cu nava în urmă, Mikkelsen trece cu sania pe gheață împreună cu membrul său neexperimentat al echipajului, Iver Iversen (Joe Cole).


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "Deșertul de Gheață" - 2022 - Against the Ice



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii