Header Ads Widget

De la fereastra mea (Trailer Film Netflix 2022) A través de mi ventana

Trailer la filmul spaniol de comedie romantică produs de Netflix "De la fereastra mea" 2022 cu actorii: Pilar Castro, Julio Peña și Clara Galle. Descriere și dată de lansare pentru filmul "A través de mi ventana".

Pe scurt despre filmul De la fereastra mea: Filmul spaniol "De la fereastra mea" este un film romantic de comedie regizat de Marçal Forés și adaptat după romanul scriitoarei Ariana Godoy. Filmul intitulat în spaniolă "A través de mi ventana", îi are în rolurile principale pe actorii Pilar Castro, Julio Peña, Clara Galle, Hugo Arbues, Eric Masip și Rachel Lascar.

"De la fereastra mea" urmează să fie lansat pe 4 februarie 2022 pe Netflix.

Sinopsis: O femeie care este îndrăgostită nebunește de vecinul ei misterios se hotărăște să-l facă să se îndrăgostească de ea.



Distribuție Actori: Pilar Castro, Julio Peña, Clara Galle, Hugo Arbues, Eric Masip, Rachel Lascar, Guillermo Lasheras, Lucía de la Puerta, Natalia Azahara, Marià Casals, Emilia Lazo

Regizor: Marçal Forés

Scenarist: Ariana Godoy

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 4 februarie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 4 februarie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Descriere film "A través de mi ventana": Totul a început cu… parola Wi-Fi. Raquel nutrește de multă vreme o pasiune pentru Ares, vecinul ei sexy, pe care-l urmărește pe ascuns, dar cu care n-a vorbit niciodată. Oare îl poate face să se îndrăgostească de ea? De la fereastra mea, este un film spaniol inspirat din romanul Arianei Godoy.

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "De la fereastra mea" - 2022 - A través de mi ventana (în engleză Through My Window)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii