Header Ads Widget

Bel-Air (Serial Peacock 2022) trailer și detalii

Serial dramă "Bel-Air" 2022, cu actorii Jabari Banks, Adrian Holmes și Cassandra Freeman. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Bel-Air".


Despre serialul Bel-Air:

Bel-Air este un serial american de televiziune dramă dezvoltat de Will Smith și Morgan Cooper. Este o repornire și o dramatizare a sitcom-ului Prințul din Bel Air - The Fresh Prince of Bel-Air și se bazează pe scurtmetrajul cu același nume al lui Cooper. În serial joacă actorii Jabari Banks, Adrian Holmes, Cassandra Freeman, Olly Sholotan, Coco Jones, Akira Akbar, Jimmy Akingbola, Jordan L. Jones și Simone Joy Jones. Serialul Bel-Air va avea premiera pe platforma Peacock pe 13 februarie 2022.


Filmările principale au fost programate să aibă loc în Los Angeles și Philadelphia. Pe 7 ianuarie 2022, s-a raportat că serialul a avut câteva teste COVID-19 pozitive pe platou, dar producția nu a fost afectată.


Sinopsis la serialul Bel-Air

Serialul urmărește călătoria complicată a lui Will Smith de pe străzile din West Philadelphia până la vilele private din Bel-Air.





Actorii principali în distribuția serialului Bel-Air

Jabari Banks, Adrian Holmes, Cassandra Freeman, Olly Sholotan, Coco Jones, Akira Akbar, Jimmy Akingbola, Jordan L. Jones, Simone Joy Jones, Aria Grayson, Cameron Wong, Tyler Barnhardt, Simone Joy Jones, Rachel Leyco, Jon Beavers, Benita Krista Nall, Rita Angel Taylor, Cristian Soto, Marlon Wayans

Regizori: Nick Copus, Dale Stern, Morgan Cooper

Creatori: Chris Collins, Morgan Cooper

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 27 februarie 2022 pe internet pe platforma Peacock

Lansare serial în România: Nu sunt date despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Remake al serialului Prințul din Bel Air (1990)

Producători: Westbrook Studios, Universal Television

Distribuitor: Peacock

Țara: SUA

Este serialul Bel-Air pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.
Netflix însă va introduce pe platformă în curând, serialul original Prințul din Bel Air pe care îl veți putea vedea aici.


Descriere serial Bel-Air

Amplasat în America modernă, serialul Bel-Air este o dramatizare serializată de o oră al sitcomului din anii '90, „Prințul din Bel Air”, care se sprijină premisa originală: călătoria complicată a lui Will de pe străzile din West Philadelphia până la conacele private din Bel-Air. Cu o viziune reimaginată, Bel-Air va aprofunda conflictele, emoțiile și prejudecățile inerente pe care nu le-am putut explora pe deplin într-un format de sitcom de 30 de minute, oferind totuși lucrurile care au făcut popular serialul original.



Trailerul filmului serial Bel-Air 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii