Header Ads Widget

Băieții răi (Film 2022) The Bad Guys Trailer și Detalii

Filmul de animație și comedie "Băieții răi" 2022 cu actorii Sam Rockwell, Awkwafina, Anthony Ramos și Marc Maron. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Bad Guys".


Despre filmul Băieții răi

Băieții Răi este un viitor film american de comedie, animat pe computer, produs de DreamWorks Animation și distribuit de Universal Pictures. Este regizat de Pierre Perifel (în debutul său în regie), după un scenariu de Etan Cohen și Hilary Winston, bazat pe seria de cărți pentru copii cu același nume de Aaron Blabey, care este producător executiv. Filmul beneficiază de vocile lui Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Anthony Ramos, Awkwafina, Richard Ayoade, Zazie Beetz, Lilly Singh și Alex Borstein.

Filmul Băieții Răi este programat să fie lansat în cinematografe pe 23 Martie 2022 în Olanda, în Australia pe 31 martie 2022, iar mai târziu în Statele Unite pe 22 aprilie. În România filmul va fi lansat în cinematografe pe 15 Aprilie 2022.

Sinopsis
Într-o lume în care oamenii și animalele antropomorfe coexistă, o bandă de animale infractoare cunoscuți sub numele de Domnul Lup, domnul Șarpe, domnul Piranha, domnul Rechin și doamna Tarantula, au făcut o înțelegere pentru a evita să ispășească pedeapsa în închisoare, iar Domnul Lup începe să se bucure de acest nou stil de viață. Apare însă un nou răufăcător, iar Băieții Răi vor încerca să fie Băieții Răi pentru a-l prinde.


Distribuție Actori

Sam Rockwell, Awkwafina, Anthony Ramos, Marc Maron, Craig Robinson, Zazie Beetz, Alex Borstein, Richard Ayoade, Lilly Singh, Barbara Goodson, Dina Morrone, Michael Godere, Kelly Cooney Cilella, Walt Dohrn

Regizor
Pierre Perifel

Scenarist
Aaron Blabey, Etan Cohen, Hilary Winston

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
Filmul Băieții răi este programat să fie lansat pe 23 Martie 2022

Premiera în România
15 Aprilie 2022

Cunoscut și ca
Sheesh

Descrierea filmului Băieții răi

Niciodată nu au existat cinci prieteni la fel de infami ca Băieții Răi – minunatul hoț de buzunare Mr. Wolf, Mr. Snake deschizătorul de seifuri care le-a văzut pe toate, Mr. Shark maestrul deghizărilor, musculosul Mr. Piranha și Ms. Tarantula experta hacker cu limba ascuțită. Dar când, după ani de nenumărate furturi și fiind cei mai căutați răufăcători din lume, gașca este în sfârșit prinsă, domnul Wolf încheie o înțelegere (pe care nu are intenția să o respecte) pentru a-i salva pe toți din închisoare: Băieții răi vor fi bine. Sub tutela mentorului lor, profesorul Marmalade, un cobai arogant (dar adorabil!), Băieții Răi și-au propus să păcălească lumea că au fost transformați. Pe parcurs, totuși, domnul Wolf începe să bănuiască că a face bine cu adevărat îi poate oferi ceea ce și-a dorit întotdeauna în secret: acceptare. Deci, când un nou răufăcător amenință orașul, poate domnul Wolf să convingă restul găștii să devină... Băieții Buni?


Trailer la filmul horror de groază "Băieții răi" - 2022 - The Bad Guys


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii