Header Ads Widget

Andor (Serial Disney+ 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune sf "Andor" 2022, cu actorii Diego Luna, Anton Valensi și Adria Arjona. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Andor".


Despre serialul Andor:

Andor este un serial de televiziune american creat de Tony Gilroy pentru serviciul de streaming Disney+. Este un prequel al filmului Rogue One: A Star Wars Story (2016), care urmărește personajul Cassian Andor cu cinci ani înainte de evenimentele filmului.


Diego Luna produce și reia rolul lui Rogue One ca Andor Cassian. Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller și Genevieve O'Reilly mai joacă în serialul Star Wars: Andor. Lucasfilm a anunțat un serial axat pe Andor în noiembrie 2018, cu Diego Luna ca actor principal și Stephen Schiff angajat ca showrunner. Schiff a fost înlocuit de co-scenaristul de la filmul Rogue One, Tony Gilroy, în calitate de creator și showrunner, în aprilie 2020. Filmările au început la sfârșitul lunii noiembrie 2020 și au avut loc la Studiourile Pinewood din Londra și în locații din Regatul Unit și au fost încheiate până în septembrie 2021.


Serialul Andor este programat să fie lansat undeva de la mijlocul până la sfârșitul anului 2022 și va avea 12 episoade.


Sinopsis la serialul Andor

Amplasat cu cinci ani înaintea evenimentelor din filmul Rogue One: O poveste Star Wars (2016), serialul îl urmărește pe spionul rebel Cassian Andor în anii de formare ai Rebeliunii.





Actorii principali în distribuția serialului Andor

Diego Luna, Anton Valensi, Adria Arjona, Stellan Skarsgård, Genevieve O'Reilly, Fiona Shaw, Robert Emms, Denise Gough, Kyle Soller, Marc Hockley

Regizori: Ben Caron, Susanna White, Benjamin Caron, Toby Haynes

Creatori: Tony Gilroy

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Dramă, SF, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 12 episoade

Data de lansare serial: 27 februarie 2022 pe Disney+

Lansare serial în România: Nu sunt date despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Star Wars: Andor

Producători: Lucasfilm

Distribuitor: Disney+

Țara: SUA

Este serialul Andor pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Andor

Andor, un thriller de spionaj încordat, care mușcă unghiile, creat de Tony Gilroy, urmează să sosească pe Disney+ în 2022. Diego Luna, reluând rolul spionului rebel Cassian Andor din Rogue One: A Star Wars Story, i se va alătura o nouă distribuție fantastică care îi include pe actorii Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller și Genevieve O'Reilly în rolul lui Mon Mothma.



Trailerul filmului serial Andor 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii