Header Ads Widget

Amityville Uprising (Film 2022) The Amityville Rising Trailer și Detalii

Filmul de acțiune horror "Amityville Uprising" 2022 cu actorii Scott C. Roe, Tank Jones și Alysha Young. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Amityville Rising".


Despre filmul Amityville Uprising

O explozie chimică la o bază militară declanșează un dezastru supranatural în acest thriller de acțiune și groază tensionat. În calitate de sergent, Dash încearcă să păstreze liniștea la secția de poliție locală, explozia declanșând o ploaie acidă toxică.





Distribuție Actori

Scott C. Roe, Tank Jones, Alysha Young, Mike Ferguson, Kole Benfield, Michael Cervantes, Dan Yoon Hyuck Choi, Thomas J. Churchill, Bryan Clark, Mike Fallin, Micah Fitzgerald, Troy Fromin, Michael Gaglio, Aleksandra Zorich Hunt, Tiffany Rae Jones, Jeff Karr, Joycelyne Lew, Anthony Richard Pagliaro, Barry Papick, Heather Marie Peterson, Kelly Lynn Reiter, Isabella Robledo, Noel Jason Scott, Shane Woodson

Regizor
Thomas J. Churchill

Scenarist
Thomas J. Churchill

Genul filmului
Acțiune, Horror, Filme 2022, Filme de acțiune 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 11 Ianuarie 2022 în America pe DVD și pe internet la cerere.

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Amityville Rising

Este filmul Amityville Uprising pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Amityville Uprising

O explozie chimică la o bază militară declanșează un dezastru supranatural în acest thriller de acțiune și groază tensionat. În calitate de sergent, Dash încearcă să păstreze liniștea la secția de poliție locală, explozia declanșează o ploaie acidă toxică care dizolvă carnea oricui este prins în ea. Și mai rău, îi face pe morți să învie din nou și să îi atace pe cei vii. Pot Dash și colegul ofițer Nina Rossi să-și dea seama cine este prieten și dușman, să respingă atacurile și să-și apere colegii până când cataclismul sălbatic se stinge?


Trailer la filmul de groază și acțiune "Amityville Uprising" - 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii