Header Ads Widget

Wyrmwood: Apocalypse (Trailer Film cu zombi 2021)

Trailer oficial la filmul horror cu zombi "Wyrmwood: Apocalypse" 2021 cu actorii Nicholas Boshier, Bianca Bradey și David Collins. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Wyrmwood: Apocalipsa.

Pe scurt despre filmul Wyrmwood: Apocalypse: Într-un pustiu australian infestat de zombi, soldatul Rhys și-a dedicat viața urmăririi și capturarii supraviețuitorilor pentru chirurgul general, în speranța de a găsi un remediu.



Distribuție Actori: Shantae Barnes-Cowan, Nicholas Boshier, Bianca Bradey, David Collins, Jay Gallagher, Lauren Grimson, Goran D. Kleut, Dean Kyrwood, Luke McKenzie, Tristan McKinnon, Jim Robison, Jake Ryan, Tasia Zalar

Regizor: Kiah Roache-Turner

Scenarist: Kiah Roache-Turner, Tristan Roache-Turner

Genul filmului: Acțiune, Horror, Filme cu Zombi

Data de lansare: 8 Octombrie 2021 la festivalul de film Sitges - 1 Februarie 2022 în Astralia

Premiera în România:

Descriere film cu zombi Wyrmwood: Apocalypse: Wyrmwood: Apocalypse este un film post-apocaliptic cu zombi care îl urmărește pe soldatul Rhys care trăiește într-un pustiu australian infestat de zombi. Rhys se află într-un arc de izbăvire în timp ce se întoarce împotriva șefilor săi malefici și își unește forțele cu un grup de supraviețuitori rebeli pentru a ajuta la salvarea unei fete care deține leacul împotriva virusului.

Filmul care a fost numit „Mad Max Meets Dawn Of the Dead” – a câștigat un premiu al publicului la Festivalul de Film de la Sydney 2021 pentru cel mai bun film de lungmetraj.

Trailer la filmul cu zombie"Wyrmwood: Apocalypse" - 2021 Wyrmwood: Apocalipsa

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii