Header Ads Widget

Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric (Trailer Film românesc 2021)

Trailer la filmul românesc dramă "Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric" 2021 cu actorii: Bogdan Dumitrache, Anca Androne și Luiza Gherghinescu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric".

Pe scurt despre filmul românesc Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric: Un regizor trece prin experiența traumatică a morții fiicei sale. În încercarea de a găsi un sens în ceea ce i se întâmplă, pune în scenă un proiect prin care încearcă să împărtășească cu spectatorii propria suferință. Numai că folosirea vieții personale în scop artistic vine întotdeauna cu un cost suplimentar.Distribuție Actori: Bogdan Dumitrache, Anca Androne, Luiza Gherghinescu, Gheorghe Ifrim, Rolando Matsangos, Silvana Mihai

Regizor: Gabriel Achim

Scenariu: Gabriel de Achim, Cosmin Manolache

Genul filmului: Dramă, Filme românești

Cunoscut și ca: Snowing Darkness

Premiera mondială: 25 noiembrie 2021 - la festivalul de film de la Tallinn, Estonia

Premiera în România: 2022 - în cinematografe

Descriere film românesc Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric: Filmul relatează întâmplările prin care trece Teo, un regizor care repetă cu actorii pentru un nou proiect, frământările unui regizor care pune în scenă o piesă de teatru despre drama pe care o trăieşte după moartea fetiţei lui, în urma unei boli incurabile. Pe măsură ce înaintează, povestea compusă din cinci variante de lucru, în care singurele personaje constante sunt el, soţia şi fetiţa lor, scoate la suprafaţă episoade incerte, la limita dintre viaţă şi ficţiune, accentuând dilemele. Frământările apar la fiecare secvenţă din viaţa camuflată fie în piesa de teatru, fie în filmul care pare să nu aibă început şi sfârşit ori în detaliile cotidiene care uneori o fac când ambiguă, când comic-absurdă, când insuportabilă.

Trailer la filmul românesc "Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii