Header Ads Widget

Insuportabila povară a talentului (Trailer Film 2022) The Unbearable Weight of Massive Talent

Trailer oficial la filmul de acțiune și comedie "Insuportabila povară a talentului" 2022 cu actorii Nicolas Cage, Pedro Pascal și Neil Patrick Harris. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Unbearable Weight of Massive Talent".

Despre filmul Insuportabila povară a talentului: Insuportabila povară a talentului / The Unbearable Weight of Massive Talent este un viitor film american de comedie și acțiune regizat de Tom Gormican, care a scris scenariul împreună cu Kevin Etten. Îl are în rol principal pe actorul Nicolas Cage care joacă rolul unei versiuni ficționale a lui, alături de o distribuție secundară care îi include pe Pedro Pascal, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Jacob Scipio, Lily Sheen, Neil Patrick Harris și Tiffany Haddish.

Pe 13 decembrie 2021, Entertainment Weekly a lansat un first look al filmului, iar trailerul a fost lansat a doua zi. Filmul este programat să fie lansat în cinematografe pe 22 aprilie 2022. Inițial, a fost programat să fie lansat pe 19 martie 2021.

Sinopsis la filmul Insuportabila povară a talentului: Un Nicolas Cage, care nu are numerar, acceptă să facă o apariție plătită la petrecerea de naștere a unui super fan miliardar, dar de fapt este un informator pentru CIA, deoarece fanul miliardar este un cap al drogurilor și este distribuit într-un film cu Tarantino.



Distribuție Actori: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Neil Patrick Harris, Tiffany Haddish, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily Mo Sheen, Eli Jane, Joanna Bobin, Paco León, Caroline Boulton, Anna MacDonald

Regizor: Tom Gormican

Scenarist: Kevin Etten, Tom Gormican

Genul filmului: Acțiune, Comedie, Filme 2022

Data de lansare: 22 Aprilie 2022

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Insuportabila povară a talentului: Nicolas Cage acceptă cu reținere o ofertă de un milion de dolari pentru a participa la ziua de naștere a unui super fan miliardar. Când lucrurile iau o întorsătură sălbatică, Nic este forțat să devină o versiune a unora dintre personajele sale cele mai emblematice și îndrăgite pentru a-și elibera soția și fiica de fanul care este un baron notoriu al drogurilor.

Trailer la filmul "The Unbearable Weight of Massive Talent" - 2022 Insuportabila povară a talentului

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii