Header Ads Widget

The Tiger Rising (Trailer Film 2022)

Trailer oficial la filmul dramă "The Tiger Rising" 2022 cu actorii Dennis Quaid, Queen Latifah și Christian Convery. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Tiger Rising".

Despre filmul The Tiger Rising: The Tiger Rising este un film dramă american scris și regizat de Ray Giarratana și cu Christian Convery, Madalen Mills, Katharine McPhee, Sam Trammell, Dennis Quaid și Queen Latifah în distribuție. Se bazează pe cartea cu același nume din 2001 a lui Kate DiCamillo. Filmările au avut loc în Tifton, Georgia și Thomasville, Georgia în noiembrie 2019 și s-au încheiat în decembrie 2019. Filmul va fi lansat în cinematografe pe 21 ianuarie 2022 și la cerere și digital pe 8 februarie 2022.

Sinopsis: Un băiat găsește un tigru într-o cușcă în pădurea de lângă locul în care locuiește.



Distribuție Actori: Dennis Quaid, Queen Latifah, Christian Convery, Madalen Mills, Katharine McPhee, Selah Kimbro Jones, Douglas M. Griffin, Angela Giarratana, Nicholas Ryan Hernandez, Faith Dillon, Sarah Rad, Eden Luse, Wayne Hughes

Regizor: Ray Giarratana

Scenarist: Ray Giarratana

Genul filmului: Dramă, Familie, Filme 2022

Data de lansare: 21 Ianuarie 2022 în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film The Tiger Rising: Queen Latifah și Dennis Quaid joacă în această îndrăgită poveste bazată pe cea mai bine vândută carte a lui Kate DiCamillo din New York Times. Când Rob Horton (Christian Convery), în vârstă de 12 ani, descoperă un tigru în cușcă în pădurea din apropierea casei sale, imaginația i se aprinde și viața începe să se schimbe în cele mai neașteptate moduri. Cu ajutorul unei slujnice înțelepte și misterioase, Willie May (Queen Latifah) și noua fată încăpățânată de la școală (Madalen Mills), el navighează prin amintiri din copilărie, dureri de inimă și aventuri minunate în această adaptare plină de căldură.

Trailer la filmul "The Tiger Rising" - 2022

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii