Header Ads Widget

The Northman (Trailer Film 2022) Vikingul

Trailer oficial la filmul de acțiune și aventuri "Vikingul" 2022 cu actorii Alexander Skarsgard, Anya Taylor-Joy și Nicole Kidman. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Northman".

Despre filmul Vikingul: Vikingul / The Northman este un film thriller istoric epic american regizat de Robert Eggers, care a scris scenariul împreună cu poetul și romancierul islandez Sjón. Amplasat la începutul secolului al X-lea în Islanda, filmul îl are în distribuție pe Alexander Skarsgård în rolul prințului viking Amleth, care pornește într-o misiune de răzbunare după ce tatăl său este ucis. Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Björk, Ralph Ineson, Ethan Hawke și Willem Dafoe mai joacă în filmul The Northman.

Este programat să fie lansat în cinematografe pe 22 aprilie 2022, de către Focus Features.

Sinopsis la filmul Vikingul: Vikingul / The Northman este un thriller epic de răzbunare, care explorează cât de departe va merge un prinț viking pentru a căuta dreptate pentru tatăl său ucis.



Distribuție Actori: Alexander Skarsgard, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Ralph Ineson, Tadhg Murphy, Kate Dickie, Hafþór Júlíus Björnsson, Claes Bang, Björk

Regizor: Robert Eggers

Scenarist: Robert Eggers, Sjón

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Dramă, Filme 2022

Data de lansare: 22 Aprilie 2022 în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Vikingul / The Northman: De la regizorul vizionar Robert Eggers vine THE NORTHMAN, o epopee plină de acțiune care urmărește un tânăr prinț viking în încercarea sa de a răzbuna uciderea tatălui său. Cu o distribuție de vedete care îi include pe Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk și Willem Dafoe.

Trailer la filmul "Vikingul" - 2022 The Northman

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii