Header Ads Widget

The Morning Show (Serial Apple TV+ 2019) trailer și detalii

Serial dramă "The Morning Show" 2019, cu actorii Jennifer Aniston, Reese Witherspoon și Billy Crudup - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Morning Show".

Despre serialul The The Morning Show: The Morning Show (cunoscut și sub numele de Morning Wars în Australia și Indonezia, este un serial american dramă de televiziune, cu Jennifer Aniston, Reese Witherspoon și Steve Carell în rolurile principale, care a avut premiera pe Apple TV+ pe 1 noiembrie 2019. Serialul este inspirat din cartea Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV a lui Brian Stelter.

Al doilea sezon a avut premiera pe 17 septembrie 2021.

Sinopsis: O privire interioară asupra vieților oamenilor care ajută America să se trezească dimineața, explorând provocările unice cu care se confruntă bărbații și femeile care desfășoară acest ritual zilnic televizat.



Actorii principali ai serialului The Morning Show:
Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Desean Terry, Victoria Tate, Shari Belafonte, Steve Carell, Joe Marinelli, Eli Bildner, Janina Gavankar, Tom Irwin, Hannah Leder, Amber Friendly

Regizori: Mimi Leder

Creatori: Jay Carson

Genul filmului serial: Dramă

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Număr de sezoane: 2

Data de lansare serial: 1 noiembrie 2019 pe Apple TV+  |  Sezonul 2 a avut premiera pe 17 septembrie 2021

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca: Morning Wars

Producători: Media Res, Echo Films, Hello Sunshine

Distribuitor: Apple TV+

Țara: SUA

Descriere serial The Morning Show: Alex Levy prezintă The Morning Show, un program popular de știri pentru micul dejun, difuzat din Manhattan pe rețeaua UBA, care are cote excelente de audiență și este perceput că a schimbat fața televiziunii americane.

În primul sezon, după ce partenerul ei de 15 ani, Mitch Kessler, este concediat pe fondul unui scandal sexual, Alex luptă pentru a-și păstra slujba de prezentatoare de top în timp ce declanșează o rivalitate cu Bradley Jackson, un reporter de teren al cărui serie de decizii impulsive o aduce într-o nouă lume a jurnalismului de televiziune. În al doilea sezon, Bradley încearcă să-l convingă pe Alex să se întoarcă în timp ce pandemia de COVID-19 cuprinde treptat America.


Trailerul filmului serial "The Morning Show" (2019)


Trailer pentru sezonul 2 al serialului american "The Morning Show"

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii