Header Ads Widget

The King's Daughter (Trailer Film 2022) Fiica regelui

Trailer oficial la filmul de acțiune și aventură "Fiica regelui" 2022 cu actorii Pierce Brosnan, Kaya Scodelario și William Hurt. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The King's Daughter.

Despre filmul Fiica regelui: The King's Daughter / Fiica regelui (intitulat anterior The Moon and the Sun) este un viitor film american de acțiune-aventură și fantezie, regizat de Sean McNamara, după un scenariu de Barry Berman și James Schamus. Este bazat pe romanul din 1997 The Moon and the Sun scris de Vonda N. McIntyre. Filmul îi are în distribuție pe Pierce Brosnan în rolul Regelui Ludovic al XIV-lea, pe Kaya Scodelario în rolul Marie-Josèphe și pe Benjamin Walker în rolul lui Yves De La Croix.

Filmările au început la începutul lunii aprilie 2014 în Versailles, Franța. După filmările de două săptămâni din Franța, producția a început apoi pe 23 aprilie la Melbourne, Australia. Filmările s-au încheiat la sfârșitul lunii mai 2014.

Este programat să fie lansat pe 21 ianuarie 2022, de către Gravitas Ventures.



Distribuție Actori: Pierce Brosnan, Kaya Scodelario, William Hurt, Benjamin Walker, Rachel Griffiths, Bingbing Fan, Ben Lloyd-Hughes, Paul Ireland, Pablo Schreiber, Crystal Clarke, Rachel Griffiths, Virginia Bowers, Julie Andrews, Kasia Kaczmarek, Jean-Baptiste Sagory, Jessica Clarke, Floriane Andersen, Tiffany Hofstetter

Regizor: Sean McNamara

Scenarist: Ronald Bass, Barry Berman

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Familie, Filme 2022

Data de lansare: 21 Ianuarie 2022 în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca: Mermaid, The Moon and the Sun

Descriere film Fiica regelui / The King's Daughter: Căutarea nemuririi a regelui Ludovic al XIV-lea (Brosnan) îl determină să captureze și să fure forța vitală a unei sirene, o mișcare care este și mai complicată de descoperirea creaturii de către fiica lui nelegitimă.

Trailer la filmul "The King's Daughter" - 2022 - Fiica regelui

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii