Header Ads Widget

Șoimul și Soldatul Iernii (Serial Marvel 2021) The Falcon and the Winter Soldier trailer și detalii

Serial de acțiune "Șoimul și Soldatul Iernii" 2021, cu actorii Sebastian Stan, Anthony Mackie și Wyatt Russell - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Falcon and the Winter Soldier".

Despre serialul Șoimul și Soldatul Iernii:
Șoimul și Soldatul Iernii / The Falcon and the Winter Soldier este un mini serial de televiziune american creat de Malcolm Spellman pentru serviciul de streaming Disney+, bazat pe Marvel Comics, cu personajele Sam Wilson / Falcon și Bucky Barnes / Winter Soldier. Este al doilea serial de televiziune din Universul Cinematografic Marvel (MCU) produs de Marvel Studios, împărtășind continuitate cu filmele francizei și având loc după evenimentele din filmul Avengers: Endgame (2019). Spellman a lucrat ca scenarist principal, iar de regie s-a ocupat Kari Skogland.

Sebastian Stan și Anthony Mackie își reiau rolurile ca Bucky Barnes și Sam Wilson din seria de filme, alături de Wyatt Russell, Erin Kellyman, Danny Ramirez, Georges St-Pierre, Adepero Oduye, Don Cheadle, Daniel Brühl, Emily VanCamp, Florence Kasumba, și Julia Louis-Dreyfus în rolurile secundare. Până în septembrie 2018, Marvel Studios dezvolta o serie de seriale limitate pentru Disney+, centrate pe personaje secundare din filmele MCU, cum ar fi Wilson și Barnes. Spellman a fost angajat în octombrie și a ales să se concentreze asupra problemelor rasiale ridicate de Wilson primind scutul Căpitanului America la sfârșitul filmului Avengers: Endgame. Serialul The Falcon and the Winter Soldier a fost confirmat în aprilie 2019, iar Skogland a fost angajat luna următoare. Filmările au început în octombrie 2019 în Atlanta, Georgia, înainte de a se muta în Republica Cehă în martie 2020. Producția a fost oprită din cauza pandemiei de COVID-19, dar a fost reluată la Atlanta în septembrie înainte de a se încheia în Republica Cehă în octombrie.

Serialul Șoimul și Soldatul Iernii / The Falcon and the Winter Soldier a avut premiera pe 19 martie 2021 și a rulat timp de șase episoade până pe 23 aprilie. Face parte din faza a patra a MCU. Serialul a primit recenzii pozitive, criticii subliniind chimia actorilor și comentariile sociale ale serialului, dar criticând ritmul acestuia. A primit cinci nominalizări la premiile Emmy. Un al patrulea film Căpitanul America este în dezvoltare ca o continuare a seriei.

Sinopsis: La șase luni după ce i s-a înmânat scutul Căpitanului America la sfârșitul filmului Avengers: Endgame (2019), Sam Wilson face echipă cu Bucky Barnes într-o aventură mondială care le testează abilitățile și răbdarea.



Actorii principali ai serialului Șoimul și Soldatul Iernii:
Sebastian Stan, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Erin Kellyman, Desmond Chiam, Dani Deetté, Indya Bussey, Daniel Brühl, Adepero Oduye, Renes Rivera, Tyler Dean Flores, Emily VanCamp, Danny Ramirez, Georges St-Pierre, Adepero Oduye, Don Cheadle, Emily VanCamp, Florence Kasumba, Julia Louis-Dreyfus

Regizori: Kari Skogland

Creatori: Malcolm Spellman

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Dramă, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 19 Martie 2021 pe Disney+

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca: Tag Team, Captain America and the Winter Soldier

Producători: Marvel Studios

Distribuitor: Disney+

Țara: SUA

Descriere serial Șoimul și Soldatul Iernii: În urma evenimentelor din „Avengers: Endgame”, Sam Wilson/Falcon și Bucky Barnes/Winter Soldier fac echipă într-o aventură globală care le testează abilitățile - și răbdarea.


Trailerul filmului serial "The Falcon and the Winter Soldier" (2021) Șoimul și Soldatul Iernii

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii