Header Ads Widget

The Commando (Trailer Film 2022)

Trailer oficial la filmul de acțiune "The Commando" 2022 cu actorii Mickey Rourke, Michael Jai White și Brendan Fehr. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Commando".

Despre filmul The Commando: The Commando este un film thriller american de acțiune, regizat de Asif Akbar și cu Mickey Rourke și Michael Jai White în rolurile principale. În septembrie 2020, a fost anunțat că Mickey Rourke a fost distribuit în film. În octombrie 2020, Michael Jai White s-a alăturat distribuției filmului. Filmările au avut loc în New Mexico în octombrie și noiembrie 2020, iar premiera filmului The Commando va fi pe data de 7 Ianuarie 2022.

Sinopsis: Filmul The Commando spune povestea unui agent anti droguri care trebuie să-și apere casa de un infractor care-și caută milioanele de dolari.



Distribuție Actori: Mickey Rourke, Michael Jai White, Brendan Fehr, Jeff Fahey, John Enos III, Donald Cerrone, Gianni Capaldi, Barry Hanley, David Lea, Sam Tan, Vincent E. McDaniel, Chris Ranney, Robert J. Fox, David Hight

Regizor: Asif Akbar

Scenarist: Asif Akbar, Al Bravo, Koji Steven Sakai

Genul filmului: Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare: 7 Ianuarie 2022 în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film The Commando: Un agent DEA cu PTSD se întoarce acasă după o misiune care a mers prost și acum trebuie să-și protejeze familia de o invazie a casei, după ce un condamnat recent eliberat și acoliții săi vin după depozitul lor de milioane în casa agentului.

Trailer la filmul "The Commando" - 2022

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii