Header Ads Widget

Ted Lasso (Serial Apple TV+ 2020) trailer și detalii

Serial dramă "Ted Lasso" 2020, cu actorii Jason Sudeikis, Brett Goldstein și Brendan Hunt - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Ted Lasso".

Despre serialul Ted Lasso: Ted Lasso este un serial de televiziune american de comedie-dramă sportivă, dezvoltat de Jason Sudeikis, Bill Lawrence, Brendan Hunt și Joe Kelly, bazat pe un personaj cu același nume pe care Sudeikis l-a interpretat pentru prima dată într-o serie de promoții pentru NBC Sports Premier League. Serialul îl urmărește pe Ted Lasso, un antrenor american de fotbal de colegiu, care este angajat să antreneze o echipă de fotbal engleză, în încercarea proprietarului acesteia de a-i face în ciudă fostului ei soț. Lasso încearcă să cucerească piața engleză sceptică cu comportamentul său popular și optimist, în timp ce se confruntă cu lipsa de experiență în acest sport.

Primul sezon din 10 episoade a avut premiera pe Apple TV+ pe 14 august 2020, cu trei episoade în premieră, urmate de tranșe săptămânale. Un al doilea sezon din 12 episoade a avut premiera pe 23 iulie 2021. În octombrie 2020, serialul a fost reînnoit pentru un al treilea sezon.

Sinopsis: Antrenorul de fotbal american Ted Lasso se îndreaptă spre Londra pentru a conduce AFC Richmond, o echipă de fotbal din Premier League engleză care se luptă să nu retrogradeze.



Actorii principali ai serialului Ted Lasso:
Jason Sudeikis, Brett Goldstein, Brendan Hunt, Nick Mohammed, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Juno Temple, Toheeb Jimoh, Kola Bokinni, Billy Harris, Stephen Manas, Cristo Fernández, Moe Jeudy-Lamour, Annette Badland, Adam Colborne, Bronson Webb

Regizori: Declan Lowney, M.J. Delaney

Creatori: Brendan Hunt, Joe Kelly, Bill Lawrence

Genul filmului serial: Dramă

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade în primul sezon, 12 episoade în al doilea sezon

Număr de sezoane: 2

Data de lansare serial: 14 august 2020 pe Apple TV+

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca:

Producători: Ruby's Tuna, Universal Television, Doozer, Warner Bros. Television

Distribuitor: Apple TV+

Țara: SUA, Anglia

Descriere serial Ted Lasso: Jason Sudeikis joacă în rolul Ted Lasso, un antrenor de fotbal din Kansas, angajat să antreneze o echipă profesionistă de fotbal în Anglia, în ciuda faptului că nu are experiență în antrenarea fotbalului.


Trailerul filmului serial "Ted Lasso" (2020)


Trailer pentru sezonul 2 al serialui "Ted Lasso"

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii