Header Ads Widget

Tabăra (Trailer Film românesc cu Selly 2021)

Trailer la filmul românesc de comedie "Tabăra" 2021 cu actorii: Andrei Șelaru (Selly), Dan Badea și Mădălin Pacurar. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Tabăra de Vară".

Pe scurt despre filmul românesc Tabăra: Selly împreună cu alți vloggeri cunoscuți din România ajung într-o tabără care promite că-i va scăpa de dependența de tehnologie. În tabăra de de vară însă, încep să se întâmple lucruri din ce în ce mai ciudate.

Un alt film românesc cu Șelly îl puteți vedea pe Netflix. Este vorba de filmul 5GANG - Un altfel de Crăciun realizat în 2019.
Vedeți mai multe filme românești pe Netflix.



Distribuție Actori: Andrei Șelaru, Dan Badea, Mădălin Pacurar, Andrei Gavril, Diana Condurache, Luca Bogdan, Dorian Popa

Regizor: Vali Dobrogeanu

Scenariu:

Genul filmului: Comedie, Familie, Filme Românești

Cunoscut și ca: Tabăra de Vară

Premiera în România: 31 Decembrie 2021

Descriere film românesc Tabăra: Selly, împreună cu alți vloggeri cunoscuți din România (5Gang), ajung într-o tabără care promite să-i scape de dependența de tehnologie, iar acolo încep să se întâmple lucruri din ce în ce mai ciudate.

Tema filmului este educația. Atât educația pe care vloggerii/influencerii o oferă sau mai bine zis, ar trebui sa o ofere tinerilor, cât și educația pe care părinții vor sa o dea copiilor.

Mia este o mamă care crede că protejează copiii/generația tânără nelăsându-i să facă propriile greșeli și încercând să îi transforme în niște roboți ascultători. Selly îi amintește că e dreptul fiecăruia să își aleagă drumul, însă recunoaște că a greșit pentru că nu și-a asumat mai bine rolul de lider și nu s-a implicat mai mult în educația celor care îl urmăresc. Nu e bine nici să impui, cum a încercat Mia și cum încearcă mulți părinți, nici să fii total nepăsător, cum au fost Selly și ceilalți colegi de breaslă, iar la final filmul sugerează ca ar trebui să existe un echilibru.

Trailer la filmul românesc "Tabăra" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii