Header Ads Widget

Swan Song (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul dramă sf "Swan Song" 2021 cu actorii Mahershala Ali, Naomie Harris și Awkwafina. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Swan Song".

Despre filmul Swan Song: Swan Song este un viitor film de dramă științifico-fantastic american scris și regizat de Benjamin Cleary și produs de Mahershala Ali, Rebecca Bourke și Jonathan King. Amplasat în viitorul apropiat, Ali înfățișează un soț și tată care este diagnosticat cu o boală terminală, dar i se oferă o nouă soluție: să se înlocuiască cu o clonă.

Alături de Ali, filmul îi include pe Naomie Harris, Awkwafina, Glenn Close și Adam Beach în roluri secundare.

Filmul urmează să fie lansat de și pe Apple TV+ în data de 17 decembrie 2021.

Actorul Mahershala Ali a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol principal într-un film dramă la Globurile de Aur 2022, pentru rolul din filmul „Swan Song”.

Sinopsis: În viitorul apropiat, un bărbat în stadiu terminal explorează o soluție complexă din punct de vedere emoțional și sfâșietor pentru a-și salva soția și fiul de durere, duplicându-se fără ca ei să știe..



Distribuție Actori: Mahershala Ali, Naomie Harris, Awkwafina, Glenn Close, Nyasha Hatendi, Adam Beach, Lee Shorten, Dax Rey, JayR Tinaco, Jessica Hayles, Luke Camilleri, Christine Laliberté, Shane Dean

Regizor: Benjamin Cleary

Scenarist: Benjamin Cleary

Genul filmului: Dramă, SF

Data de lansare: 12 Noiembrie 2021 (AFI Fest), 17 Decembrie 2021 pe AppleTV+

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Swan Song: Amplasat într-un viitor apropiat, filmul „Swan Song” este o călătorie puternică, emoționantă, spusă prin ochii lui Cameron (Mahershala Ali), un soț și tată iubitor, diagnosticat cu o boală terminală, căruia medicul său îi prezintă o soluție alternativă (Glenn Close), pentru a-și proteja familia de durere. În timp ce Cameron se luptă cu dacă să modifice sau nu soarta familiei sale, el învață mai multe despre viață și dragoste decât și-a imaginat vreodată. „Swan Song” explorează cât de departe vom ajunge și cât de mult suntem dispuși să ne sacrificăm pentru a face o viață mai fericită pentru oamenii pe care îi iubim.

Trailer la filmul "Swan Song" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii