Header Ads Widget

Străjerii Deltei (Trailer Film românesc 2021)

Trailer la filmul românesc pentru copii "Străjerii Deltei" 2021 cu actorii: Florentina Tilea, Vasile Calofir și Viorel Paunescu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Străjerii Deltei".

Pe scurt despre filmul românesc Străjerii Deltei: Într-o tabără din Delta Dunării, copii învață cum să supraviețuiască în sălbăticie. Într-o zi când adunau sticlele de plastic din din apele Deltei, copiii surprind câțiva braconieri care pescuiau cu un dispozitiv electric. Ei pun la cale un plan pentru a da pe mâna poliției pe braconieri și încep chiar de a doua zi, când le fură acestora dispozitivul electric.



Distribuție Actori: Florentina Tilea, Vasile Calofir, Viorel Paunescu, Elias Ferkin Musuret, Ionut Achivoaie, Adela Marghidan, Radu Marghidan, Filip Solomon

Regizor: Liviu Mãrghidan

Scenariu: Liviu Mãrghidan, Alexandru Popa

Genul filmului: Familie, Filme românești 2021

Cunoscut internațional ca: The Sentries of the Delta

Premiera internațională: 25 Iunie 2021 la Festivalul de film Transilvania

Premiera în România: 124 iulie 2021 - în cinematografe

Descriere film românesc Străjerii Deltei: Al doilea film din seria „Străjerii” prezintă aventurile unor copii într-o tabără situată în Delta Dunării; povestea împletește lecții de inițiere în caiac și supraviețuire în sălbăticie cu activitatea de curățare a mediului întreprinsă în această rezervație naturală inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, listată din 1991. Un grup de 8 copii se desprinde de restul membrilor taberei și descoperă câțiva braconieri, care folosesc un dispozitiv electric pentru a pescui, ceea ce este extrem de dăunător și periculos. Copiii sunt periați și batjocoriți de braconieri și, pentru a se răzbuna, copiii decid să le fure aparatul electric a doua zi. Începe o goană între copii și braconieri și tot felul de evenimente au loc între ei, până când așa-zișii pescari sunt expuși pentru ceea ce sunt cu adevărat.

Trailer la filmul românesc "Străjerii Deltei" - 2021 The Sentries of the Delta
Trebuie să fiți autentificați pe Vimeo.com pentru a putea vedea trailerul filmului.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii