Header Ads Widget

Respect (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul biografic muzical "Respect" 2021 cu actorii Jennifer Hudson, Forest Whitaker și Marlon Wayans. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Respect".

Despre filmul Respect: Respect este un film dramă muzical biografic american din 2021, regizat de Liesl Tommy (în debutul său regizoral), scris de Tracey Scott Wilson, Callie Khouri și se bazează pe viața cântăreței americane Aretha Franklin. Filmul o are în rol principal pe Jennifer Hudson în rolul Aretha Franklin, alături de Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess și Mary J. Blige în roluri secundare. Filmul urmărește primele două decenii din viața Arethei Franklin, de la nașterea ca o minune muzicală într-o familie afro-americană influentă, efectul pierderii mamei ei la vârsta de 10 ani până la ascensiunea grea către celebritatea muzicală internațională, în timp ce îndură o căsnicie abuzivă și constrângerile patriarhatului, care se încheie în cele din urmă cu înregistrarea influentului ei album live Amazing Grace (1972).

După multă întârziere și amânare, din cauza pandemiei de COVID-19, filmul Respect a avut premiera la Los Angeles pe 8 august 2021 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 13 august 2021, de United Artists Releasing și în alte teritorii de către Universal Pictures. Filmul a încasat peste 31 de milioane de dolari și a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor, cu laude pentru performanțe, valorile de producție ale filmului și designul costumelor, dar a primit critici pentru scenariul și durata lungă.

Sinopsis: Un film care urmărește primele două decenii din vița cântăreței Aretha Franklin, de la copilărie la efectul pierderii mamei sale la vârsta de doar 10 ani și până la găsirea celebrității.



Distribuție Actori: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Heather Headley, Tate Donovan

Regizor: Liesl Tommy

Scenarist: Tracey Scott Wilson

Genul filmului: Biografic, Dramă, Muzical

Data de lansare: 8 August 2021

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Respect: Filmul urmărește ascensiunea carierei Arethei Franklin de la un copil care cânta în corul bisericii tatălui ei la superstarul internațional. RESPECT este povestea adevărată și remarcabilă a călătoriei vedetei muzicale pentru a-și găsi faima.

Trailer la filmul "Respect" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii