Header Ads Widget

Ray Donovan: Filmul (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul dramă cu crime "Ray Donovan: The Movie" 2022 cu actorii Liev Schreiber, Jon Voight și Eddie Marsan. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Ray Donovan: Filmul".



Despre filmul Ray Donovan: Filmul

Ray Donovan: The Movie este un film dramă de acțiune regizat de David Hollander care împreună cu rolul principal din film, Liev Schreiber, și Ann Biderman s-au ocupat și de scenariu. Filmul este o continuare și un final la serialul Ray Donovan cu Liev Schreiber în rol principal, care este un „reparator” profesionist pentru cei bogați și celebri din Los Angeles și poate face să dispară problemele oricui, cu excepția celor create de propria familie.

Filmul Ray Donovan: The Movie va avea premiera pe Showtime în data de 14 Ianuarie 2022.

Sinopsis

Confruntările de zeci de ani aduce moștenirea familiei Donovan într-un cerc complet, în timp ce se trezesc atrași înapoi în Boston. Luptându-se să-și depășească modul de viață tot mai violent, dragostea lor aprigă unul pentru celălalt îi ține în luptă.




Distribuție Actori
Liev Schreiber, Jon Voight, Eddie Marsan, Dash Mihok, Kerris Dorsey, Kerry Condon, Josh Hamilton, Pooch Hall, Katherine Moennig, Bill Heck, Graham Rogers, Alyssa Diaz, David Patrick Kelly, Austin Hébert, Chris Gray, Chris Petrovski, AJ Michalka, Carolyn Braver, Danny Deferrari, Heidi Armbruster, Andrew Rothenberg, Alan Alda, Skyler Gallun

Regizor
David Hollander

Scenarist
David Hollander, Liev Schreiber, Ann Biderman

Genul filmului
Crime, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
Ray Donovan: Filmul este programat să fie lansat pe 14 Ianuarie 2022 pe Showtime.

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Ray Donovan Finale

Descrierea filmului Ray Donovan: The Movie

Confruntările de zeci de ani aduce moștenirea familiei Donovan într-un cerc complet. Pe măsură ce evenimentele care l-au făcut pe Ray ceea este astăzi ies în sfârșit la lumină, familia Donovan se trezește atrașă înapoi în Boston pentru a înfrunta trecutul. Fiecare dintre ei se luptă să-și depășească modul de viață tot mai violent, dar destinul se schimbă greu și doar dragostea lor aprigă unul față de celălalt îi ține în luptă. Fie că stau împreună, fie că sunt pe cont propriu, un lucru este sigur - Ray nu se încurcă cu lucruri mărunte.

Ray Donovan: Filmul continuă de unde a rămas sezonul șapte, cu Mickey supărat și Ray hotărât să-l găsească și să-l oprească înainte de a mai putea provoca un carnagiu. Filmul împletește, de asemenea, consecințele actuale ale luptei dintre Donovan și Sullivan cu povestea originii lui Ray și Mickey de acum 30 de ani. În rolurile principale, Liev Schreiber și Jon Voight. Urmărește premiera vineri, 14 ianuarie, pe SHOWTIME.

Trailer la filmul "Ray Donovan: Filmul" - 2022 - Ray Donovan: The Movie


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii