Header Ads Widget

Orașul pierdut (Trailer Film 2022) The Lost City

Trailer oficial la filmul de aventuri și comedie "Orașul pierdut" 2022 cu actorii Sandra Bullock, Channing Tatum și Brad Pitt. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Lost City".

Despre filmul Orașul pierdut

Orașul pierdut este un viitor film american de comedie și aventură regizat de Aaron și Adam Nee, care au scris scenariul împreună cu Oren Uziel și Dana Fox, după o poveste a lui Seth Gordon. În rolurile principale sunt actorii Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph și Brad Pitt.

În octombrie 2021, a fost anunțat că filmul The Lost City of D a fost reintitulat The Lost City și era programat să fie lansat pe 25 martie 2022, după ce anterior fusese programat să fie lansat pe 15 aprilie 2022.

Filmările au început în mai 2021 și au avut loc în Republica Dominicană, inclusiv în Samaná, Santo Domingo, Casa de Campo și Pinewood Dominican Republic Studios. Filmările s-au încheiat pe 16 august 2021.

Sinopsis film Orașul Pierdut

O romanciere de dragoste retrasă, într-un turneu de carte cu modelul ei de pe coperta cărții ei, este prinsă într-o tentativă de răpire care îi duce pe amândoi într-o aventură în junglă.



Distribuție Actori:

Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang, Raymond Lee, Thomas Forbes-Johnson, Héctor Aníbal

Regizor: Adam Nee Aaron Nee

Scenarist: Oren Uziel, Dana Fox, Adam Nee, Aaron Nee

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare: 25 Martie 2022

Premiera în România: 15 Mai 2022

Cunoscut și ca: Lost City of D


Este filmul Orașul pierdut pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film The Lost City

Geniala, dar retrasa autoare Loretta Sage (Sandra Bullock) și-a petrecut cariera scriind despre locuri exotice în romanele ei populare de aventuri romantice, cu modelul chipeș de coperta Alan (Channing Tatum), care și-a dedicat viața întruchipării personajului erou, „Dash. ” În timpul unui turneu de promovare a noii sale cărți împreună cu Alan, Loretta este răpită de un miliardar excentric (Daniel Radcliffe) care speră că ea îl poate conduce la comoara străvechiului oraș pierdut din ultima ei poveste. Dorind să demonstreze că poate fi un erou în viața reală și nu doar în paginile cărților ei, Alan pornește să o salveze. Introdusă într-o aventură epică în junglă, perechea improbabilă va trebui să lucreze împreună pentru a supraviețui elementelor naturii și pentru a găsi comoara străveche înainte de a fi pierdută pentru totdeauna.

Trailer la filmul Orașul pierdut 2022 The Lost City


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii