Header Ads Widget

Om-câine (Trailer Film românesc 2022)

Trailer la filmul românesc dramă "Om-câine" 2022 cu actorii: Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan și Ofelia Popii. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Om-câine".

Pe scurt despre filmul românesc Om-câine: În plin focar de Coronavirus, Doru se întoarce în România pentru un botez, dar de fapt urmărește în secret presupusa infidelitate a soției sale.



Distribuție Actori: Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan, Ofelia Popii, Ana Ciontea, Dan Nuțu, Voica Oltean, Liviu Pintileasa, Simona Popescu, Oxana Moravec, Iulian Puiu

Regizor: Ștefan Constantinescu

Scenariu: Jörgen Andersson, Stefan Constantinescu, Andrei Epure

Genul filmului: Dramă, Filme românești

Cunoscut și ca: Man and Dog

Premiera în România: 2021 sau 2022 - în cinematografe

Descriere film românesc Om-câine: Povestea are loc în apogeul crizei sanitare provocată de coronavirus când personajul principal, Doru, decide să revină în România, abandonându-și locul de muncă din Suedia. Susține că trebuie să asiste la botezul fiului celui mai bun prieten, dar, în realitate, are un alt plan. Alături de câinele mamei lui, Doru urmărește să își confirme bănuielile legate de infidelitatea soției. Timpul este scurt, Europa se pregătește să își închidă granițele, iar superiorii îi cer să se întoarcă de urgență în Suedia.

Trailer la filmul românesc "Om-câine" - 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii