Header Ads Widget

O secundă (Trailer Film românesc 2021)

Trailer la filmul românesc dramă "O secundă" 2021 cu actorii: Maia Morgenstern, Octavian Iacob și Monica Davidescu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "O secundă".

Pe scurt despre filmul românesc O secundă: Filmul românesc O secundă este o dramă cu mister și thriller care spune povestea a doi frați, David și Alex, bărbați influenți, cunoscuți societății Bucureștene, care au plecat din România ca o evadare dintr-o tragedie care s-a abătut în viețile lor. Soția lui Alex într-un misterios accident de mașină iar el nu-și poate găsi liniștea decât aflând adevărul.



Distribuție Actori: Maia Morgenstern, Octavian Iacob, Monica Davidescu, Bianca Tofan, Dan Vaida, Paul Octavian Diaconescu, Mihai Patrascu, Kamara, Robert Ionescu, Iulia Bolozan, Goerge-Ioan Hodor, Claudiu Lupas, Vladislava Bria, Sergiu Iordache, Bertina Bassi, Cristina Postolachi

Regizor: Octavian Iacob

Scenariu: Ana Lambru, Milan M'Enesti

Genul filmului: Dramă, Filme românești

Cunoscut și ca:

Premiera în România: 2021 - în cinematografe

Descriere film românesc O secundă: Filmul "O secundă" este o poveste convingătoare, care va explora consecințele psihologice ale unui episod traumatic din viata lui Alex Rayworth, eveniment care îl afundă în depresie psihotică. Filmul este un mister / thriller / dramă, axat pe povestea a doi frați, David și Alex, bărbați influenți, cunoscuți societății Bucureștene. Au părăsit România ca o evadare dintr-o tragedie care s-a abătut în viețile lor. Noaptea în care soția lui Alex, Sara, moare într-un misterios accident de mașină, devine închisoarea minții lui, o agonie fără sfârșit, o autopedeapsă din care nu poate scăpa. Doar adevărul îi poate aduce liniștea. David va duce o luptă contra timp să își găsească și să își salveze fratele de la autodistrugere. Descoperă un indiciu care sugerează că accidentul Sarei ar fi putut fi mai mult decât o culpă a fratelui său. Un adevăr periculos care poate face mai mult rău decât bine. Oare își va salva David fratele de la sinucidere?

Trailer la filmul românesc "O secundă" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii