Header Ads Widget

Munchenul în fața războiului (Trailer Film Netflix 2021) Munich: The Edge of War

Trailer la filmul de biografic produs de Netflix "Münchenul în fața războiului" 2021 cu actorii: Jeremy Irons, George MacKay și Jannis Niewöhner. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Munich: The Edge of War".

Pe scurt despre filmul Munchenul în fața războiului: Munich: The Edge of War este un film dramă britanic din 2021, regizat de Christian Schwochow, după un scenariu de Ben Power. Se bazează pe romanul cu același nume al lui Robert Harris. Filmul îi are în distribuție pe Jeremy Irons, George MacKay, Jannis Niewöhner, Sandra Hüller, Liv Lisa Fries, August Diehl, Jessica Brown Findlay, Anjli Mohindra și Ulrich Matthes.

Filmul Munchenul în fața războiului a fost programat inițial să fie lansat în 2021 de Netflix, dar în schimb va fi lansat pe 21 ianuarie 2022, cu o lansare limitată în cinematografe în prealabil.

Premisă: Un diplomat britanic călătorește la München în perioada premergătoare celui de-al Doilea Război Mondial, unde un fost coleg de clasă de-al său din Oxford este și el pe drum, dar lucrează pentru guvernul german.



Distribuție Actori: Jeremy Irons, George MacKay, Jannis Niewöhner, Sandra Hüller, Liv Lisa Fries, August Diehl, Jessica Brown Findlay, Anjli Mohindra, Ulrich Matthes, Alex Jennings, Mark Lewis Jones, Liv Lisa Fries

Regizor: Christian Schwochow

Scenarist: Ben Power, Robert Harris

Genul filmului: Biografic, Dramă, Istoric

Data de lansare: 13 October 2021 la BFI London Film Festival

Premiera în România: 21 ianuarie 2022 pe Netflix

Descriere film "Munich: The Edge of War": Inspirat din bestsellerul internațional scris de Robert Harris. În toamna anului 1938, Europa se află în pragul războiului. Adolf Hitler se pregătește să invadeze Cehoslovacia, iar guvernul lui Neville Chamberlain caută cu disperare o soluție pașnică. Presiunile cresc, iar Hugh Legat, un funcționar britanic, și Paul von Hartmann, un diplomat german, se întâlnesc la München, la Conferința de urgență. Odată negocierile începute, cei doi prieteni se trezesc în mijlocul unui cerc vicios de subterfugii politice și pericole cât se poate de reale. Cu ochii întregii lumi ațintiți asupra lor, vor reuși oare să evite războiul și dacă da, cu ce preț?

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "Munchenul în fața războiului" - 2021 - Munich: The Edge of War

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii