Header Ads Widget

Moon Knight (Serial acțiune Marvel 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune sf "Moon Knight" 2022, cu actorii Oscar Isaac, Ethan Hawke și Gaspard Ulliel - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Moon Knight".

Despre serialul Moon Knight

Moon Knight este un serial de televiziune american creat de Jeremy Slater pentru serviciul de streaming Disney+, bazat pe personajul Marvel Comics cu același nume. Se dorește să facă parte din seria de seriale de televiziune ale Universului Cinematografic Marvel (MCU) produs de Marvel Studios și împărtășind continuitate cu filmele francizei. Slater servește ca scenarist principal, Mohamed Diab conducând echipa de regie.

Oscar Isaac joacă rolul lui Marc Spector / Moon Knight. Serialul a fost anunțat în august 2019, cu Slater angajat în noiembrie. Diab a fost angajat să regizeze patru episoade ale serialului în octombrie 2020, duo-ul de regizori Justin Benson și Aaron Moorhead s-au alăturat seriei în ianuarie 2021 pentru a le regiza pe celelalte două; Oscar Isaac a fost confirmat că va juca în serial. Filmările au început la sfârșitul lui aprilie 2021 la Budapesta, urmate de producție în Iordania, care s-a încheiat la începutul lunii octombrie înainte de a se muta în Atlanta, Georgia.

Serialul Moon Knight este programat să fie lansat pe 30 martie 2022 pe Disney+ și va avea șase episoade. Va face parte din faza a patra a MCU.

Sinopsis Moon Knight

Marc Spector, care suferă de tulburare de identitate disociativă, este atras într-un război mortal al zeilor cu toate identitățile sale.



Actorii principali ai serialului Moon Knight:
Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy, Michael Benjamin Hernandez, F. Murray Abraham, Ann Akinjirin, Karim El Hakim, David Ganly, Antonia Salib, Khalid Abdalla, Shaun Scott, Lucy Thackeray, Díana Bermudez, Alexander Cobb, Declan Hannigan, Hayley Konadu, Loic Mabanza, Nagisa Morimoto, Gaspard Ulliel, Saffron Hocking, Saba Mubarak, Fernanda Andrade, Barbara Rosenblat, Darwin Shaw, Rey Lucas, Anouk Christiansen, Terique Jarrett, Claudio Fabian Contreras, Nina Mahiri, Carlos S. Sanchez, Miriam Nyarko, Thibault Chiron, István Mezei, Jozsef Fodor, David Jake Rodriguez, Fiz Marcus, Joseph Millson, Usama Soliman

Regizori: Justin Benson, Mohamed Diab, Aaron Moorhead

Creatori: Jeremy Slater, Doug Moench

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, SF, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 30 martie 2022 pe Disney+

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca: Spectorcorp Productions, Spectorcorp Productions

Producători: Marvel Studios

Distribuitor: Disney+

Țara: SUA

Este serialul Moon Knight pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Moon Knight

Marc Spector este un fost agent CIA a cărui viață este salvată de Zeul Lunii, Khonshu. El suferă de tulburare de identitate disociativă și este atras într-un război mortal al zeilor cu toate identitățile sale.

Trailerul filmului serial Moon Knight (2022)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii