Header Ads Widget

Miracol (Film românesc 2021) Trailer și detalii

Trailer la filmul românesc dramă "Miracol" 2021 cu actorii: Ioana Bugarin, Emanuel Pârvu și Cezar Antal. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Miracol".

Pe scurt despre filmul românesc Miracol: O tânără călugăriță iese pe furiș din mănăstirea ei pentru a participa la o problemă urgentă, dar nu se mai întoarce niciodată, iar investigația unui detectiv de poliție asupra soartei ei descoperă indicii și revelații care duc nu numai la adevăr, ci și la un miracol.



Distribuție Actori: Ioana Bugarin, Emanuel Pârvu, Cezar Antal, Ovidiu Crisan, Valeriu Andriuta, Valentin Popescu, Marian Râlea, Nora Covali, Natalia Calin, Catalina Moga, Olimpia Malai, Vasile Muraru, Mircea Postelnicu, Dan Grigoras, Bogdan Farcas, Bogdan Tascu, Ion Grosu, Ecaterina Hatu, Ioana Dolănescu, Vlad Dolănescu

Regizor: Bogdan George Apetri

Scenariu: Bogdan George Apetri

Genul filmului: Dramă, Filme românești 2021

Cunoscut internațional ca: Miracle

Premiera internațională: 5 Septembrie 2021 la Festivalul de film de la Veneția

Premiera în România: 4 Februarie 2022 - în cinematografe

Descriere film românesc Miracol: Împărțit în două capitole, filmul o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin. Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată. A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu), inspectorul de poliție plecat pe urmele ei. Marius reface călătoria Cristinei, pas cu pas - într-o structură perfect oglindită. Investigația detectivului aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol.

Trailer la filmul românesc "Miracol" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii