Header Ads Widget

Marocco (Trailer Film românesc 2021) Mikado

Trailer la filmul românesc dramă "Marocco" 2021 cu actorii: Ana Indricău, Șerban Pavlu și Tudor Cucu-Dumitrescu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Marocco".

Pe scurt despre filmul românesc Marocco: Într-o zi, adolescenta Magda oferă colierul ei scump unui copil bolnav din spitalul pentru care se oferă voluntar. Tatăl ei este sigur că minte din nou, iar când Magda își dovedește nevinovăția, îi este rușine și se simte vinovat, dar și incapabil să recunoască că a greșit. Relația dintre ei devine un haos, iar deciziile trecute au consecințe ireversibile.



Distribuție Actori: Ana Indricău, Șerban Pavlu, Tudor Cucu-Dumitrescu, Crina Semciuc, Vlad Brumaru, Emilia Popescu, Tania Filip, Mihaela Sîrbu, Amalia Constantinescu, Sonia Stolea

Regizor: Emanuel Pârvu

Scenariu: Alexandru Popa, Emanuel Pârvu

Genul filmului: Dramă, Filme românești 2021

Cunoscut internațional ca: Mikado

Premiera internațională: 21 Septembrie 2021 la San Sebastián Film Festival

Premiera în România: 18 Martie 2022 - în cinematografe

Descriere film românesc Marocco: Cristi este într-o relație cu Maria, la câțiva ani după ce soția lui a murit de cancer. Fiica sa adolescentă Magda și iubitul ei Iulian fac voluntariat la un spital de oncologie pediatrică, unde merg o dată pe lună pentru a distra copiii bolnavi. Într-o zi, Magda îi oferă unui copil bolnav colierul scump pe care tatăl ei tocmai i l-a cumpărat de ziua ei de 17 ani. Cristi refuză să o creadă pe Magda, dar când aceasta își dovedește nevinovăția, totul se schimbă. Se simte rușinat și vinovat pentru că nu are încredere în fiica lui, dar este și incapabil să recunoască că a greșit, așa că se duce la spital. Mama lui Iulian, asistentă la spital, moare în urma unui infarct, provocat poate de amenințările lui Cristi.

Trailer la filmul românesc "Marocco" - 2021 Mikado


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii