Header Ads Widget

Lupin (Serial francez Netflix 2021) trailer și detalii

Serial franțuzesc de acțiune "Lupin" 2021, cu actorii Omar Sy, Ludivine Sagnier și Hervé Pierre - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Lupin".

Pe scurt despre serialul Netflix, Lupin: Lupin este un serial de televiziune francez de acțiune, thriller și mister creat de George Kay și François Uzan, care a avut premiera pe Netflix pe data de 8 ianuarie 2021. Serialul constă din zece episoade, primele cinci fiind lansate în ianuarie 2021, iar restul pe 11 iunie 2021. Netflix a reînnoit serialul Lupin pentru o a treia parte.

Serialul îl în rol principal pe Omar Sy în rolul lui Assane Diop, un bărbat care este inspirat din aventurile maestrului hoț Arsène Lupin, un personaj creat de Maurice Leblanc la începutul anilor 1900. Prima parte, constând din cinci episoade, are subtitlu Dans l'ombre d'Arsène (În umbra lui Arsène), referindu-se la inspirația personajului principal. Serialul a fost vizionat de 70 de milioane de abonamente în prima sa lună, devenind cel mai vizionat serial non-englez pe Netflix la acea vreme.

Sinopsis: Inspirat de aventurile lui Arsène Lupin, hoțul Assane Diop își propune să-și răzbune tatăl pentru o nedreptate provocată de o familie bogată.

Sinopsis sezonul 2 Lupin: Dorința lui Assane de a se răzbuna pe Hubert Pellegrini i-a destrămat familia. Pus la zid, acum trebuie să pună la cale un nou plan, chiar dacă astfel se va expune pericolului.



Actorii principali ai serialului Lupin:
Omar Sy, Ludivine Sagnier, Hervé Pierre, Soufiane Guerrab, Etan Simon, Shirine Boutella, Vincent Londez, Clotilde Hesme, Antoine Gouy, Mamadou Haidara, Adama Niane

Regizori: Louis Leterrier, Hugo Gélin, Ludovic Bernard, Marcela Said

Creatori: George Kay, François Uzan

Genul filmului serial: Acțiune, Crime, Dramă, Seriale franceze, Seriale Netflix 2021

Număr de episoade pe sezon: 5 episoade

Număr de sezoane: 2 (părți)

Data de lansare serial: 8 ianuarie 2021 pe Netflix și JTBC

Lansare serial în România: 8 ianuarie 2021 pe Netflix

Cunoscut și ca: Once a Thief, Arsene Lupin

Producători: Gaumont Television, Netflix

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Franța

Descriere serial Lupin: Povestea îl urmărește pe hoțul profesionist Assane Diop, singurul fiu al unui imigrant din Senegal care venise în Franța să caute o viață mai bună pentru copilul său. Tatălui lui Assane îi este înșcenat furtul unui colier scump de diamante de către angajatorul său, bogatul și puternicul Hubert Pellegrini, și se spânzură în celula sa din închisoare de rușine, lăsându-l orfan pe adolescentul Assane. Douăzeci și cinci de ani mai târziu, inspirat de o carte despre hoțulvArsène Lupin pe care i-o dăruise tatăl său de ziua lui, Assane își propune să se răzbune pe familia Pellegrini, folosind carisma și stăpânirea hoției, subterfugiile și deghizările pentru a dezvălui crimele lui Hubert.

Trailer subtitrat în română la filmul serial Lupin (2021)


Trailer pentru sezonul 2 (partea a doua) a serialului franțuzesc Lupin

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii