Header Ads Widget

Last Train To Christmas (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul de comedie "Last Train To Christmas" 2021 cu actorii Michael Sheen, Nathalie Emmanuel și Cary Elwes. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Ultimul tren de Crăciun".

Despre filmul Last Train To Christmas: Last Train to Christmas este un viitor film britanic de Crăciun scris și regizat de Julian Kemp. Acesta va avea premiera pe 18 decembrie 2021 prin posturile tv Sky Cinema și Now.

Filmul, scris și regizat de Julian Kemp, a fost anunțat pe 20 octombrie 2021 înainte de lansarea sa în decembrie. A fost produs de Sky Studios, Matt Williams de la Future Artists Entertainment și Matthew James Wilkinson de la Stigma Films. Michael Sheen și Nathalie Emmanuel au fost anunțați ca vedete ale filmului, urmat de un anunț că actorul Cary Elwes s-a îmbarcat și el în proiect.


Distribuție Actori: Michael Sheen, Nathalie Emmanuel, Cary Elwes, Sophie Simnett, Mia McKenna-Bruce, Robin Askwith, Anna Lundberg, John Thomson, Natalie Mitson, Laura Evelyn, Sianad Gregory, Thomas Law, Claire Cage, Anna Bolton

Regizor: Julian Kemp

Scenarist: Julian Kemp

Genul filmului: Comedie, Fantastic

Data de lansare: 18 Decembrie 2021

Premiera în România:

Cunoscut și ca: The Age of Tony

Descriere film Last Train To Christmas: Filmul îl urmărește pe Tony Towers, o celebritate locală, manager de club de noapte de succes și logodit cu o femeie mai tânără decât el pe nume Sue. Lucrurile devin puțin ciudate când se îmbarcă în trnul 3:17 spre Nottingham pentru o reuniune de familie de Crăciun.

Trailer la filmul "Last Train To Christmas" - 2021 - Ultimul tren de Crăciun

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii