Header Ads Widget

In the Heights (Trailer Film 2021) Visuri într-un cartier din New York

Trailer oficial la filmul muzical romantic "Visuri într-un cartier din New York" 2021 cu actorii Anthony Ramos, Corey Hawkins și Leslie Grace. Descriere și dată de lansare pentru filmul "In the Heights".

Despre filmul In the Heights: In the Heights este un film dramă muzical american din 2021, regizat de Jon M. Chu, după un scenariu de Quiara Alegría Hudes, bazat pe muzicalul de scenă cu același nume de Hudes și Lin-Manuel Miranda. Filmul îi are în distribuție pe Anthony Ramos, Corey Hawkins, Leslie Grace în debutul ei în film, Melissa Barrera, Olga Merediz, Daphne Rubin-Vega, Gregory Diaz IV și Jimmy Smits. Filmul urmărește un complot similar cu muzicalul, spunând povestea unui colț din cartierul predominant dominican Washington Heights din Upper Manhattan din New York City, unde fiecare membru al comunității își urmărește sueñitos (micile vise) pentru o viață mai bună.

Anthony Ramos a fost nominalizat la premiile Globurile de Aur 2022 în categoria cel mai bun actor într-un film musical sau comedie pentru rolul interpretat în filmul In the Heights.

Sinopsis la filmul Visuri într-un cartier din New York: O versiune de film a musicalului de pe Broadway în care Usnavi, un simpatic proprietar de bodegă din New York, economisește fiecare ban în fiecare zi în timp ce își imaginează și cântă despre o viață mai bună.



Distribuție Actori: Anthony Ramos, Corey Hawkins, Leslie Grace, Melissa Barrera, Olga Merediz, Daphne Rubin-Vega, Gregory Diaz IV, Stephanie Beatriz, Dascha Polanco, Jimmy Smits

Regizor: Jon M. Chu

Scenarist: Quiara Alegría Hudes

Genul filmului: Dramă, Muzical, Romantic

Data de lansare: 9 Iunie 2021 ((Tribeca Film Festival)

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Visuri într-un cartier din New York / In the Heights:
Creatorul „Hamilton” și regizorul „Crazy Rich Asians” vă invită la evenimentul verii, unde străzile sunt făcute din muzică și micile vise devin mari... „In the Heights.”. Se luminează pe Washington Heights... Parfumul unui cafecito caliente atârnă în aer chiar lângă stația de metrou 181st Street, unde un caleidoscop de vise reunește această comunitate vibrantă și strânsă. La intersecția tuturor se află simpaticul proprietar al bodegii Usnavi (Anthony Ramos), care salvează fiecare bănuț din munca lui zilnică, în timp ce speră, își imaginează și cântă despre o viață mai bună.

Trailer la filmul "In the Heights" - 2021 Visuri într-un cartier din New York

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii