Header Ads Widget

Gold (Trailer Film 2022)

Trailer oficial la filmul thriller "Gold" 2022 cu actorii Zac Efron, Susie Porter și Anthony Hayes. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Gold.

Despre filmul Gold: Gold este un viitor film thriller de supraviețuire australian regizat de Anthony Hayes. În film joacă actorii Zac Efron, Susie Porter și Hayes.

În noiembrie 2020, a fost anunțat că Zac Efron a semnat pentru filmul Gold, iar Anthony Hayes urma să-l regizeze și de asemenea să joace în el, urmând un scenariu pe care l-a co-scris alături de Polly Smyth. Ca producători au fost cooptați John Schwarz, Michael Schwarz și Anthony Hayes. Mai târziu, s-a anunțat că Susie Porter s-a alăturat distribuției filmului, filmul urmând să fie lansat pe platforma de streaming Stan din Australia ca un film Stan Original. Filmările pentru filmul Gold au început în noiembrie 2020.

În iunie 2021, Screen Media Films a achiziționat drepturile de distribuție în SUA pentru film la licitație. Altitude Films a anunțat în iunie 2021 că filmul s-a vândut în toate teritoriile din întreaga lume, cu excepția a două.

Filmul Gold are premiera pe 26 ianuarie 2022 pe serviciul de streaming Stan.


Distribuție Actori: Zac Efron, Susie Porter, Anthony Hayes

Regizor: Anthony Hayes

Scenarist: Anthony Hayes, Polly Smyth

Genul filmului: Thriller

Data de lansare: 13 Ianuarie 2022 în SUA, 26 Ianuarie 2022 în Australia

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Gold: Amplasat pe fundalul unui peisaj vast, unic și neiertător, Gold este un film thriller despre lăcomie și eforturile pe care oamenii le vor face pentru a-și asigura o avere. Când doi bărbați care călătoresc prin deșert dau peste cea mai mare pepiță de aur găsită vreodată, visul bogăției imense și lăcomiei pune stăpânire pe ei. Cei doi fac un plan pentru a-și proteja și a-și excava recompensa, iar unul dintre ei pleacă pentru a asigura echipamentul necesar. Celălalt bărbat rămâne și trebuie să îndure climatul aspru al deșertului, pradă lupilor și intrușilor, în timp ce se luptă cu îndoiala că a fost abandonat soartei.

Trailer la filmul "Gold" - 2022

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii