Header Ads Widget

Encanto (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul animație "Encanto" 2021 cu actorii Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero și John Leguizamo. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Encanto".

Despre filmul Encanto

Encanto este un film american de comedie muzicală și fantezie animată pe computer din 2021, produs de Walt Disney Animation Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Al 60-lea film produs de studio, a fost regizat de Jared Bush și Byron Howard, co-regizat de scriitoarea Charise Castro Smith și produs de Yvett Merino și Clark Spencer, cu melodii originale scrise de Lin-Manuel Miranda. Filmul împrumută vocile actorilor Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo, Mauro Castillo, Jessica Darrow, Angie Cepeda, Carolina Gaitán, Diane Guerrero și Wilmer Valderrama.


Filmul a avut premiera la Teatrul El Capitan din Los Angeles pe 3 noiembrie 2021 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 24 noiembrie. A primit recenzii pozitive de la critici și a încasat peste 155 de milioane de dolari în întreaga lume. Encanto a fost nominalizat la cel mai bun film de animație la Globul de Aur 2022.


Sinopsisla filmul Encanto

O tânără columbiană trebuie să se confrunte cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei ei fără puteri magice.





Distribuție Actori: Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo, Mauro Castillo, Jessica Darrow, Angie Cepeda, Carolina Gaitán, Diane Guerrero, Wilmer Valderrama

Regizor: Jared Bush, Byron Howard

Scenarist: Charise Castro Smith, Jared Bush

Genul filmului: Animație, Comedie, Familie

Data de lansare: 3 noiembrie 2021 (premieră la Teatrul El Capitan din Los Angeles)

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Este filmul Encanto pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul de animație va intra pe Netflix.


Descriere film Encanto

Encanto spune povestea unei familii extraordinare, Madrigalele, care trăiesc ascunse în munții Columbiei, într-o casă magică, într-un oraș vibrant, într-un loc minunat și fermecat numit Encanto. Magia Encanto a binecuvântat fiecare copil din familie cu un dar unic, de la super-putere până la puterea de a vindeca - fiecare copil cu excepția unuia, Mirabel. Dar când descoperă că magia din jurul lui Encanto este în pericol, Mirabel decide că ea, singurul Madrigal obișnuit, ar putea fi ultima speranță a familiei sale excepționale.

Trailer la filmul Encanto 2021


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii