Header Ads Widget

Dirijorul tăcerilor (Trailer Film românesc 2021)

Trailer la filmul românesc dramă "Dirijorul tăcerilor" 2021 cu actorii: Vlad Zamfirescu, Dana Vulc și Cristina Deleanu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Dirijorul tăcerilor".

Pe scurt despre filmul românesc Dirijorul tăcerilor: În capitala unei țări est-europene, o clădire istorică va fi dărâmată de mafioți locali, în legătură cu infractori internaționali. Oamenii care locuiesc în acea casă și familiile lor (3 generații) sunt pur și simplu distruși, iar viața lor – zdrobită în bucăți. Casa este o sinecdocă pentru țară, așa cum a fost de-a lungul istoriei și așa cum cade astăzi sub presiunea bănească nouă.



Distribuție Actori: Vlad Zamfirescu, Dana Vulc, Cristina Deleanu, Ovidiu Ghiniță, Ioana Mărcoiu, Victor Țepeanu, Adrian Titieni, András Demeter, Dragoș Stemate, Andrei Aradits, Maia Morgenstern, Costina Cheyrouze

Regizor: Ovidiu Georgescu

Scenariu: Ovidiu Georgescu și Theo Herghelegiu

Genul filmului: Dramă, Filme românești

Cunoscut și ca: The Master Of Silence

Premiera în România: 8 octombrie 2021 - în cinematografe

Descriere film românesc Dirijorul tăcerilor: Filmul „Dirijorul Tăcerilor” spune o poveste inspirată din fapte reale, ale cărei începuturi se regăsesc în perioada interbelică și continuă până în zilele noastre. Este povestea a trei generații care trebuie să lupte pentru a-și salva căminul. Casa în care locuiesc urmează a fi demolată pentru a face loc unor clădiri de birouri și, împreună cu locatarii săi, este victima unui șir de abuzuri ducând la abandonuri, trădări și destine destrămate într-o Românie confuză și tensionată.

Trailer la filmul românesc "Dirijorul tăcerilor" - 2021

Regizorul Ovidiu Georgescu despre filmul Dirijorul tăcerilor (Video)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii