Header Ads Widget

Cyrano (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul muzical romantic "Cyrano" 2021 cu actorii Peter Dinklage, Haley Bennett și Kelvin Harrison Jr. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Cyrano".

Despre filmul Cyrano: Cyrano este un film de dramă romantică muzicală din 2021, regizat de Joe Wright și cu un scenariu de Erica Schmidt, bazat pe muzicalul de teatru al lui Schmidt din 2018 cu același nume, el însuși bazat pe piesa de teatru din 1897 Cyrano de Bergerac a lui Edmond Rostand. Filmul îi are în distribuție pe Peter Dinklage, Haley Bennett, Kelvin Harrison Jr., Bashir Salahuddin, Ben Mendelsohn și Ray Strachan.

Filmul a avut premiera mondială la cea de-a 48-a ediție a Festivalului de Film Telluride pe 2 septembrie 2021 și este programat pentru o săptămână în Los Angeles pe 17 decembrie 2021, înainte de lansarea în cinematografe în Statele Unite pe 21 ianuarie 2022, de către United Artists Releasing. A fost nominalizat pentru cel mai bun film - muzical sau comedie și cel mai bun actor într-un film - muzical sau comedie (Dinklage) la cea de-a 79-a ediție a premiilor Globul de Aur.

Sinopsis: Conștient de cum arată ca s-o curteze pe Roxanne el însuși, meșterul de cuvinte Cyrano de Bergerac îl ajută pe tânărul Christian să se îndrăgostească prin scrisori de dragoste.



Distribuție Actori: Peter Dinklage, Haley Bennett, Kelvin Harrison Jr., Ben Mendelsohn, Bashir Salahuddin, Glen Hansard, John Locke, Scott Folan, David Monteath, Sam Amidon

Regizor: Joe Wright

Scenarist: Edmond Rostand, Erica Schmidt

Genul filmului: Dramă, Muzical, Romantic

Data de lansare: 2 Semtembrie 2021 (Telluride Film Festival) (premieră)

Premiera în România: 25 Martie 2022

Cunoscut și ca:

Premii:
Filmul Cyrano a fost nominalizat la premiile Globul de Aur la categoria cel mai bun film comedie sau musical, iar Peter Dinklage a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un film comedie sau musical.

Descriere film Cyrano: Regizorul premiat Joe Wright îi învăluie pe cinefili într-o simfonie de emoții cu muzică, romantism și frumusețe în filmul Cyrano, reimaginând povestea atemporală a unui triunghi amoros sfâșietor. Un om înaintea timpului său, Cyrano de Bergerac (interpretat de Peter Dinklage) uimește fie prin joc de cuvinte feroce la un lupt verbal, fie prin joc strălucit de sabie într-un duel. Dar, convins că înfățișarea lui îl face nedemn de dragostea unei prietene devotată, luminoasa Roxanne (Haley Bennett), Cyrano nu și-a declarat încă sentimentele pentru ea — iar Roxanne s-a îndrăgostit, la prima vedere, de Christian (Kelvin). Harrison, Jr.).

Trailer la filmul "Cyrano" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii