Header Ads Widget

Cruella (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul de comedie "Cruella" 2021 cu actorii Emma Stone, Emma Thompson și Mark Strong. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Cruella".

Despre filmul Cruella: Cruella este un film american de comedie din 2021, bazat pe personajul Cruella de Vil din romanul 101 Dalmațieni a lui Dodie Smith din 1956. Filmul este regizat de Craig Gillespie, cu un scenariu de Dana Fox și Tony McNamara, după o poveste de Aline Brosh McKenna, Kelly Marcel și Steve Zissis. Este a treia adaptare live-action din franciza 101 Dalmațieni și servește ca o repornire și o poveste de origine pentru personajul Cruella. Emma Stone joacă rolul personajului principal, cu Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste și Mark Strong în roluri secundare. Amplasat la Londra în timpul mișcării punk rock din anii 1970, filmul se învârte în jurul tinerei Estella Miller, o designeră de modă aspirantă, în timp ce explorează calea care o va conduce să devină un designer de modă notoriu, cunoscut sub numele de Cruella de Vil.

Emma Stone a fost nominalizată la premiile Globurile de aur 2022 la categoria Cea mai bună actriță în rol principal într-un film Musical sau Comedie pentru rolul interpretat în filmul Cruella.

Sinopsis: Înainte să devină Cruella de Vil, adolescenta Estella are un vis. Ea își dorește să devină designer de modă, fiind înzestrată cu talent, inovație și ambiție, toate în egală măsură. Dar viața pare intenționată să se asigure că visele ei nu se împlinesc niciodată. După ce a ajuns fără bani și a rămas orfană la 12 ani în Londra, 10 ani mai târziu, Estella fuge sălbatică pe străzile orașului cu cei mai buni prieteni și partenerii ei (în-crimă) - Horace și Jasper, doi hoți amatori. Când o întâlnire întâmplătoare o aruncă pe Estella în lumea tinerilor bogați și faimoși, ea începe să pună la îndoială existența pe care și-a construit-o în Londra și se întreabă dacă ar putea, într-adevăr, să fie destinată pentru mai mult.



Distribuție Actori: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Joel Fry, Paul Walter Hauser, John McCrea, Emily Beecham, Kayvan Novak, Kirby Howell-Baptiste, Jamie Demetriou, Niamh Lynch, Ed Birch, Paul Bazely, Ninette Finch

Regizor: Craig Gillespie

Scenarist: Dana Fox, Tony McNamara

Genul filmului: Aventuri, Comedie, Crime

Data de lansare: 18 Mai 2021

Premiera în România: 4 Iunie 2021

Cunoscut și ca: Cruella de Vil

Descriere film Cruella: Câștigătoarea premiului Oscar Emma Stone ("La La Land") joacă în filmul Disney "Cruella", un nou film despre primele zile rebele ale uneia dintre cele mai notorii - și notorie la modă - răufăcători de cinema, legendara Cruella de Vil. „Cruella”, care are loc în Londra anilor 1970, în mijlocul revoluției punk rock, urmărește o tânără pe nume Estella, o fată inteligentă și creativă hotărâtă să-și facă un nume cu design-urile ei. Ea se împrietenește cu o pereche de tineri hoți care îi apreciază apetitul pentru răutăți și, împreună, își pot construi o viață pe străzile londoneze. Într-o zi, flerul Estellei pentru modă atrage atenția baronesei von Hellman, o legendă a modei care este devastator de șic și terifiant de 'la modă", interpretată de dublu câștigătoare a Oscarului Emma Thompson ("Howards End", "Sense & Sensibility"). Dar relația lor pune în mișcare un curs de evenimente și revelații care o vor determina pe Estella să-și îmbrățișeze latura rea și să devină Cruella cea zgomotoasă, la modă și înclinată spre răzbunare.

Trailer la filmul "Cruella" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii