Header Ads Widget

CODA (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul dramă "CODA" 2021 cu actorii Emilia Jones, Daniel Durant și Troy Kotsur. Descriere și dată de lansare pentru filmul "CODA".

Despre filmul CODA: CODA este un film de comedie-dramă din 2021, care urmărește o adolescentă cu auz, care este fata unor adulți surzi (child of deaf adults - CODA pe scurt). Scris și regizat de Sian Heder, filmul o are în rolul principal pe Emilia Jones în rolul fetei care aude, pe Marlee Matlin și Troy Kotsur în rolul părinților ei surzi și pe Daniel Durant în rolul fratelui ei surd. În film joacă și Eugenio Derbez și Ferdia Walsh-Peelo.

Filmul CODA a avut premiera mondială pe 29 ianuarie 2021 la Festivalul de Film Sundance 2021. Apple a achiziționat drepturile de distribuție ale filmului CODA pentru o sumă record de 25 de milioane de dolari. Filmul a fost lansat în cinematografe și prin serviciul de streaming Apple TV+ pe 13 august 2021. A strâns recenzii pozitive și a fost desemnat unul dintre cele mai bune 10 filme din 2021 de către Institutul American de Film. De asemenea, a fost nominalizat pentru cel mai bun film - dramă și cel mai bun actor în rol secundar (pentru Troy Kotsur) la cea de-a 79-a ediție a premiilor Globul de Aur 2022.

Filmul CODA a câștigat numeroase premii. La cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar, filmul a câștigat toate cele trei nominalizări, cel mai bun film, cel mai bun actor în rol secundar (pentru Troy Kotsur) și cel mai bun scenariu adaptat, devenind primul film distribuit de un serviciu de streaming care a câștigat categoria cel mai bun film la premiile Oscar. Filmul a câștigat, de asemenea, Premiul Producers Guild of America pentru cel mai bun film și Premiul Writers Guild of America pentru cel mai bun scenariu adaptat, în timp ce distribuția a câștigat premiul Screen Actors Guild pentru interpretare remarcabilă a unei distribuții într-un film.

Sinopsis: În calitate de CODA (Copilul unor adulți surzi), Ruby este singura persoană care aude din familia ei surdă. Când afacerea cu pescuit a familiei este amenințată, Ruby se trezește prinsă între a-și urmări dragostea pentru muzică dorind să meargă la școala de muzică Berkeley și teama de a-și abandona părinții.



Distribuție Actori: Emilia Jones, Daniel Durant, Troy Kotsur, Marlee Matlin, Eugenio Derbez, John Fiore, Lonnie Farmer, Kevin Chapman, Amy Forsyth, Courtland Jones, Molly Beth Thomas

Regizor: Sian Heder

Scenarist: Sian Heder

Genul filmului: Dramă, Muzică

Data de lansare: 29 Ianuarie 2021 (Festivalul de Film de la Sundance)

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film CODA: Ruby (Emilia Jones) în vârstă de șaptesprezece ani este singurul membru cu auz al unei familii de oameni surzi – un CODA, copil al adulților surzi. Viața ei se învârte în jurul faptului că acționează ca interpret pentru părinții ei (Marlee Matlin, Troy Kotsur) și lucrează pe barca de pescuit a familiei unde se chinuie în fiecare zi înainte de școală împreună cu tatăl și fratele ei mai mare (Daniel Durant). Dar când Ruby se alătură clubului de cor al liceului ei, descoperă că are dar pentru cântat și în curând se simte atrasă de partenerul ei de duet, Miles (Ferdia Walsh-Peelo). Încurajată de maestrul ei de cor entuziast și dur (Eugenio Derbez) să se înscrie la o școală de muzică prestigioasă, Ruby se trezește ruptă între obligațiile pe care le simte față de familia ei și urmărirea propriilor visuri.

Trailer la filmul "CODA" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii