Header Ads Widget

Borrego (Trailer Film 2022)

Trailer oficial la filmul thriller "Borrego" 2022 cu actorii Lucy Hale, Nicholas Gonzalez și Olivia Trujillo. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Borrego".

Despre filmul Borrego: Borrego este un viitor film american thriller scris și regizat de Jesse Harris. În film joacă actorii Lucy Hale, Nicholas Gonzalez, Olivia Trujillo, Jorge A. Jimenez și este programat să fie lansat pe internet în America în data de 14 Ianuarie 2022.

Sinopsis: Filmul Borrego urmărește o tânără botanistă care se mută într-un mic oraș din deșert pentru a studia o specie de plante invazive. Ea trebuie să lupte pentru supraviețuire când este răpită de un cărăuș de droguri fără experiență, după ce avionul său de mici dimensiuni se prăbușește în deșert.



Distribuție Actori: Lucy Hale, Nicholas Gonzalez, Olivia Trujillo, Jorge A. Jimenez, Leynar Gomez, Jaime Aymerich, Edward J. Bentley, Brendan McNamee

Regizor: Jesse Harris

Scenarist: Jesse Harris

Genul filmului: Thriller, Filme 2022

Data de lansare: 14 Ianuarie 2022 limitat în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Everything Borrego: Elly (Lucy Hale) este o tânără botanică aflată într-o misiune de cercetare care a mers prost. După ce a asistat la prăbușirea unui avion al unui cărăuș de droguri în deșertul Borrego, ea este răpită și forțată să meargă într-o călătorie periculoasă către un punct îndepărtat de predare. Cu lucruri esențiale limitate și singură în deșert cu răpitorul ei, disperarea pentru supraviețuire pune stăpânire pe ea, deoarece Elly își riscă viața pentru a scăpa din ghearele lui înainte ca această călătorie să devină mortală.

Trailer la filmul "Borrego" - 2022

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii