Header Ads Widget

Big Gold Brick (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul de comedie fantastic "Big Gold Brick" 2022 cu actorii Andy Garcia, Megan Fox și Oscar Isaac. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Big Gold Brick".

Despre filmul Big Gold Brick

Big Gold Brick este un film american de comedie neagră, scris și regizat de Brian Petsos, în debutul său regizoral. În rolurile principale îi găsim pe actorii Emory Cohen, Andy Garcia, Megan Fox, Lucy Hale, Oscar Isaac, Shiloh Fernandez și Frederick Schmidt. Filmările au început în mai 2019, în Toronto, Canada, iar filmul este programat să fie lansat pe 25 februarie 2022.

Sinopsis
Povestea scriitorului Samuel Liston și experiențele sale cu Floyd Deveraux, care îl înrolează pe Samuel să-și scrie biografia. Eforturile lui Samuel sunt rapid blocate de haosul care urmează.



Distribuție Actori
Andy Garcia, Emory Cohen, Megan Fox, Oscar Isaac, Lucy Hale, Alys Crocker, Shiloh Fernandez, Frederick Schmidt, Rebecca Amzallag, Tim Rock, Andy Yu, Jas Dhanda, Leonidas Castrounis, Steven Swadling, Sergio Rizzuto, Chris Gleason, Aaron Chartrand

Regizor
Brian Petsos

Scenarist
Brian Petsos

Genul filmului
Comedie, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
Filmul Big Gold Brick este programat să fie lansat pe 25 Februarie 2022 în America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca

Descrierea filmului Big Gold Brick

Filmul Big Gold Brick spune povestea scriitorului în vârstă Samuel Liston și experiențele sale cu Floyd Deveraux, enigmaticul tată a doi copii de vârstă mijlocie care îl convinge pe Samuel să-și scrie biografia. Dar circumstanțele care au condus la acest aranjament în primul rând sunt destul de uimitoare - iar eforturile de a scrie biografia sunt rapid îngreunate de haosul care a urmat.


Trailer la filmul "Big Gold Brick" - 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii