Header Ads Widget

Aproape de mine - Stay Close (Serial Netflix 2021) trailer și detalii

Serial Netflix dramă și mister "Aproape de mine" 2021, cu actorii Cush Jumbo, James Nesbitt și Richard Armitage - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Stay Close".

Pe scurt despre serialul Netflix, Aproape de mine: Stay Close este un serial dramatic britanic bazată pe romanul Harlan Coben din 2012 cu același titlu, produs de Red Production Company pentru Netflix. Serialul de opt episoade este programat să fie lansat pe 31 decembrie 2021 pe platforma Netflix.

Sinopsis: Viața unui foto-jurnalist, a unei mame de fotbal și a unui detectiv de omucideri este tulburată de un eveniment teribil din trecut.



Actorii principali ai serialului Aproape de mine:
Cush Jumbo, James Nesbitt, Richard Armitage, Eddie Izzard, Jo Joyner, Youssef Kerkour, Sarah Parish, Daniel Francis, Andi Osho, Bethany Antonia, Rachel Andrews, Poppy Gilbert, Hyoie O'Grady

Regizori: Lindy Heymann, Daniel O'Hara

Creatori: Daniel Brocklehurst, Lawrence Kasdan

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Mister, Seriale Netflix 2021

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 31 decembrie 2021 pe Netflix

Lansare serial în România: 31 decembrie 2021 pe Netflix

Cunoscut și ca:

Producători: Red Production Company

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Marea Britanie

Descriere serial Stay Close: Patru oameni, secrete întunecate și un trecut care le amenință viața... Stay Close este noul thriller captivant realizat de Harlan Coben (The Stranger, Safe, The Five) care pune la îndoială cât de mult cunoști cu adevărat pe cineva. Cush Jumbo, James Nesbitt, Richard Armitage și Sarah Parish în rolurile principale, Stay Close ajunge pe Netflix pe 31 decembrie 2021.

Când Carlton Flynn dispare la 17 ani după noaptea în care Stewart Green a făcut la fel, declanșează o reacție în lanț în viața oamenilor legați de ambii bărbați.

Trailer subtitrat în română la filmul serial Aproape de mine (2021) Stay Close

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii